HUOM! MATKA ON PERUUTETTU.

Avainmedian matka Israeliin 24.11.-2.12. 2023

Jaa somessa

HUOMIO! MATKA ON PERUUNTUNUT!

Avainmedia järjestää marraskuussa 2023 rukousmatkan Israeliin yhdessä israelilaisen Isra Home Toursin kanssa. Matkanjohtajina ovat Niilo Närhi ja Heikki Jäntti. Ilmoittautumiset 15.8.2023 mennessä: sari@avainmedia.org, 040-7520 508.

Matkan aikana käydään raamatullisilla paikoilla, Genesaretinjärvellä, Ein Keremin kylässä, Avainmedian työkohteissa, Jerusalemissa, mm. Knessetissä sekä tavataan paikallisia messiaanisia ja arabityöntekijöitä. Ks. alustava ohjelma alla.

Ryhmällä on myös omia kokouksia ja rukoushetkiä.

Matkan hinta on noin 1600-1700 euroa sisältäen mm. majoittumisen 2 hengen huoneessa tasokkaissa hotelleissa, kaikki bussimatkat ilmastoidussa linja-autossa, messiaanisen oppaan, sisäänpääsyliput, buffet-aamiaiset ja -päivälliset. Hinta ei sisällä Finnairin lentoja, jotka jokainen varaa itse Avainmedian vahvistettua matkan toteutumisen. Lentoliput noin 300-350 euroa. Etumaksun (500 €) eräpäivä on 15.8.2023 ja loppuosan eräpäivä on 10.9.2023.

Matkaohjelma

Pe 24.11. Lähtö Finnairin lennolla Tel Aviviin. (Ennen matkaa ryhmän jäsenille ilmoitetaan kokoontumisaika ja -paikka Helsinki-Vantaan lentokentällä.) Saapuminen Ben Gurionin lentokentälle klo 22.55 paikallista aikaa. Paikallisen matkanjärjestäjän edustaja on ryhmää vastassa. Ajo hotelliin, jossa yöpyminen.

La 25.11. Myöhäinen aamiainen hotellilla. Lauantaina iltapäivään saakka vapaa-aikaa leväten tai uintia Välimeressä. Iltapäivällä tapaaminen messiaanisen pastorin kanssa Tel Avivissa. Päivällinen, rukoushetki ja yöpyminen hotellissa.

Su 26.11. Aamiaisen jälkeen ajo Netanyan raamattukoululle. Sieltä Jerusalemiin. Käynti Ein Keremin kylässä ja Joosefin monumenteilla. Kirjautuminen ja majoittautuminen hotelliin, jossa päivällinen ja rukoushetki.  

Ma 27.11.

Aamiaisen jälkeen ajo Etelä-Israeliin ja käynti Sderot-seurakunnassa ja muissa seurakunnissa. Käydään beduiinien luona kokemassa heidän vieraanvaraisuuttaan. Päivällinen, rukoushetki ja yöpyminen hotellissa Jerusalemissa.  

Ti 28.11.

Aamupalan jälkeen vierailu Knessetissä. Käynti Friends of Zion -museossa (Siionin ystävät -museo). Sen jälkeen kierrellään Jerusalemin Vanhan kaupungin basaarialueella, vapaa-aikaa. Päivällinen, rukoushetki ja yöpyminen Jerusalemissa.  

Ke 29.11.

Aamiainen hotellilla, jonka jälkeen Getsemanessa ehtoollishetki. Ajo pohjoiseen. Matkalla tapaaminen paikallispastorin kanssa. Majoittuminen hotelliin, jossa päivällinen ja rukoushetki.

To 30.11.

Aamiaisen jälkeen veneretki Genesaretinjärvellä. Takaisin kylpylähotellille uimaan ja virkistäytymään.  Päivällisen jälkeen rukoushetki paikallisten arabipastorien kanssa. 

Pe 1.12.

Lepoa ja myöhäinen uloskirjautuminen hotellista. Ajo lentokentälle päin. Illalla käynti Beit Hallelin messiaanisessa seurakunnassa ja sapattiateria juutalaiskodissa. Finnairin lento Suomeen noin klo 23.45.

La 2.12.

Saapuminen Hki-Vantaan lentokentälle aikaisin aamulla.

Lahjoita Avainmedian medialähetystyöhön

Auta meitä tavoittamaan ihmisiä evankeliumilla ja näkemään ihmisten pelastuvan!

Valitse kohde Required
Tietosi

Lahjoitus yhteensä: 20€