fbpx

30.11.2018

99-vuotias Sofia tuli uskoon

Messiaaninen uskova Raisa ja Avainmedian työntekijä Mihail (takana) ovat keskustelleet Raisan isän Markin (oik.) kanssa ja hän on nyt menossa kasteelle. Puolalainen Anna (vas.) osallistuu mielellään Pietarissa asuvien juutalaisperheiden luokse tehtäviin vierailuihin.

Mihail Hazanovitš kiertää ahkerasti juutalaisvanhusten luona Pietarissa. Tänä vuonna hän on tehnyt 193 kotikäyntiä, joista 65 käynnin aikana on järjestetty ehtoollinen. Usein hän saattaa yksinäisiä vanhuksia ja liikuntaesteisiä sairaalaan ja takaisin. Mihail kertoo:

– Herra rakastaa kansaansa ja haluaa pelastaa sen. Joskus joutuu pitkänkin aikaa odottamaan kylvetyn Jumalan Sanan siemenen kasvua, mutta sitten se suorastaan yllättää kasvullaan.

Näin kävi myös Sofia Naumovnan ja hänen tyttärensä Raisa Aronovnan perheessä.

– Olemme käyneet heidän luonaan vuodesta 2013 lähtien. Sofia, 99 v., sairasteli kovin tämän vuoden alussa. Makasi vain vuoteessa eikä pystynyt kunnolla puhumaan, mutta ajatus pysyi kirkkaana. Me keskustelimme ja rukoilimme.

– Kolmen kuukauden kuluttua Herra nosti Sofian sairasvuoteelta. Tämä kaikki vaikutti hänessä uskoa ja parannuksentekoa. Kun viimeksi kävin tässä perheessä, yllätyin iloisesti: Sofia istui nojatuolissa. Kiitos Jumalalle! Ja jälleen keskustelimme ja rukoilimme. Sekä äiti että tytär ovat nyt Jeesus Messiaan omia.

Anna-sisar käy usein Puolasta meille vierailulla, ja hän lähtee aina silloin mukaan kotikäynneille juutalaisiin perheisiin.

Trekrinerin perheen tytär Raisa on messiaaninen uskova.

– Tutustuimme Raisan isään Mark Jakovlevitšiin. Muutamien kotikäyntien jälkeen isä alkoi käydä messiaanisessa seurakunnassamme tyttärensä kanssa. Ja nyt hän on jo menossa kasteelle.

Mihail Hazanovitš

Haluatko auttaa työtämme?