fbpx

31.8.2018

Arabitapahtuma Helsingin Saalemissa 22.9.18

Viime vuoden vastaavassa arabiankielisessä tapahtumassa Helsingin Saalem oli täynnä väkeä eri puolelta Suomea.

Lauantaina 22.9.2018 klo 11–21 järjestetään Helsingin Saalemissa, Näkinkuja 3, arabiankielinen tapahtuma Suomessa asuville maahanmuuttajille. Tapahtuman tarkoitus on opettaa, vahvistaa ja rohkaista Suomessa asuvia Jeesukseen uskovia maahanmuuttajia ja auttaa heitä tutustumaan toisiinsa. Monilla paikkakunnilla uskoon tulleet ovat aivan yksin.

Päivän ohjelma alkaa klo 12.00. Kahvitarjoilu alkaa jo klo 11.00.

Päivän pääpuhujat ovat pastori, tohtori Yassir Eric, tohtori Asraf Azmi ja pastori Basem Adranly. Musiikissa ovat Naser Musa ja Waleed Merkki. Kuulemme myös Suomessa asuvien uskovien uskoontulotodistuksia.

Tapahtumaan voi edellisvuoden tapaan tulla osanottajia ympäri maata. Pyydämme seurakuntia osallistumaan tapahtumaan kutsumalla ja kuljettamalla väkeä tapahtumapaikalle. Toivomme seurakuntien osallistuvan myös kustannuksiin 10 € osallistumismaksulla, jonka pyydämme maksamaan tilaisuudessa kerättävässä kolehdissa.

Tilaisuus on Suomen Evankelisen Allianssin ALMU-verkoston järjestämä. Järjestäjinä toimivat mm. Avainmedia Lähetysjärjestö, Helsingin Saalem-seurakunta ja Patmos Lähetyssäätiö.

Tapahtuma on maksuton, ja päivän aikana on ruoka- ja kahvitarjoilu. Arabiankielistä ohjelmaa ei tulkata suomeksi eikä tapahtumaa nauhoiteta. Lisätietoja tapahtumasta voi kysyä numerosta 045 353 1010.

Ruokailun tähden pyydämme seurakuntia ja muita ilmoittamaan osallistujien määrän 9.9.2018 mennessä: Muayad Namrood, Helsingin Saalemin arabityö 045 3531010, muayad.namrood@saalem.fi

Rukoillaan tapahtuman puolesta!

Haluatko auttaa työtämme?