fbpx

14.2.2019

Avainmedian Avainradio uudistunut

Reija Taupila on tehnyt paluun radiotyöhön.

Radio Deillä kuullaan joka torstai ja sunnuntai Avainmedian työstä tiedottava ohjelma nimeltään Avainradio.
Vuoden 2018 syyskuuhun asti ohjelmaa toimitti monille kuuntelijoille tummasta äänestään tutuksi tullut Timo Tikka. Timon jäätyä eläkkeelle ohjelman vetovastuu siirtyi takaisin Reija Taupilalle, joka toimi jo aikaisemmin ohjelman juontajana ennen jäämistään äitiyslomalle vuonna 2009.
– Palattuani töihin vanhempainvapaalta syksyllä 2013 työnkuvani hiukan muuttui eikä radio-ohjelmien teko ole ollut vastuullani viiteen vuoteen.
– Paluu radiotyöhön on tuntunut mukavalta, sillä radio on mahtava ja itselleni kotoisa viestintäväline. Käytössäsi on vain ääni ja jokainen sanottu sana saa sitä kautta suuremman merkityksen, koska kuva ei ole tukemassa puhuttua asiaa. Samalla huomaan, että haastateltavat ovat hiukan rennompia radiostudiossa kuin televisiossa kameroiden edessä, kertoo Reija, joka juontaa myös TV7:lla viikoittaista Avainmedian työstä kertovaa Signaali sydämiin -ohjelmaa.
Avainradion kesto on pysynyt edelleen noin puolituntisena, mutta sisältö on muuttunut jonkin verran.
– Pyrimme kertomaan aiempaa enemmän palautteita, jakaa kuulijoillemme rukousaiheita ja toki kertomaan myös kiitosaiheita.
– Aina emme myöskään ehkä itse hoksaa katsoa asioita riittävän monelta näkökulmalta, joten pyydämme kuulijoilta kysymyksiä työhömme liittyen. Tavoite on, että ohjelma voisi rohkaista jokaista kuulijaa niiden uutisten ja todistusten myötä mitä työssämme näemme ja kuulemme. Jumala todella vastaa rukouksiin ja toimii yhä eri puolilla maailmaa, muistuttaa Taupila.

Avainradio
Radio Dein kanavalla torstaisin klo 18:00 ja uusinta sunnuntaisin klo 13:30. Avainradion taltiointeja voi kuunnella myös osoitteessa www.uskotv.fi

Haluatko auttaa työtämme?