fbpx

25.6.2019

Ensimmäinen pariskunta uskoon ZindagiTV:n kautta

Taariq on pakistanilainen muslimimies. Hän kuuli urdunkielisen ZindagiTV:n Facebook-sivustosta viime syksynä. Taariq alkoi innokkaasti lukea Fb-sivuston päivityksiä ja osallistui kommenttiosioiden keskusteluihin. Jälkihoitotyöntekijä, joka on entinen muslimi, huomasi Taariqin kiinnostuksen ja pyysi Facebookin yksityisviestin kautta Taariqia lähettämään puhelinnumeronsa.

Taariq pursui kysymyksiä, joten he keskustelivat usein puhelimitse.

Helmikuussa 2019 Taariq ja hänen vaimonsa, Akila, antoivat elämänsä Jeesukselle.

– ZindagiTV:n kautta on jo moni tullut uskoon Pakistanissa, mutta tämä on ensimmäinen kerta, kun aviopari yhdessä rukoili jälkihoitotyöntekijän kanssa. Olemme niin iloisia, riemuitsi ZindagiTV:n tiimiläinen raportissaan.

Muutamaa viikkoa myöhemmin jälkihoitotyötiimin järjestelyjen avulla uskoon tullut pariskunta pääsi henkilökohtaisesti tapaamaan toista uskoon tullutta entistä muslimia. Taariq ja Akila tekivät kahden tunnin matkan päästäkseen Sabirin luo. Heillä oli hieno ja ihana tapaaminen. 

Myöhemmin Taariq kertoi tapaamisesta kaiken jälkihoitotyöntekijälle: – Eniten minua kosketti Sabirin osoittama rakkaus meitä kohtaan. En ole koskaan ennen kokenut sellaista rakkautta.

Vihan ja väkivallan täyttämässä maailmassa ihmiset janoavat Jeesuksen tarjoamaa rakkautta.

Rukoile, että Pakistanin muslimit kokisivat sen ZindagiTV:n ohjelmien, Facebook-postausten ja puhelinpäivystäjien kautta ja tulisivat vedetyiksi Kristuksen luo.

Muistathan rukoilla myös Taariqin ja Akilan puolesta, että he kasvaisivat uskossaan ja säilyisivät lujina huolimatta vastustuksesta, jota he varmasti joutuvat kohtaamaan.

Rukoile varoja ZindagiTV:lle. Valitettavasti useita tärkeitä tv-tuotantoja ja jälkiäänityksiä on jouduttu toistaiseksi keskeyttämään varojen puutteessa. ZingatiTV:n tiimi kiittää rukouksistasi!

Haluatko auttaa työtämme?