fbpx

23.2.2018

Ex-muslimien tekemä koraanin kommentaarisarjan toinen osa valmis

Quran Dilemma -sarja on ensimmäinen entisten muslimien tekemä koraanin kommentaari.

Materiaalivarastosta on saatavana arabiaksi juuri ilmestynyt toinen osa Koraanin ongelmia (engl. Quran Dilemma) -sarjaan. Koraanin ongelmia -sarjan toinen osa käy ensimmäisen osan tavoin jae jakeelta läpi Koraania. Se pureutuu ensimmäistä osaa syvemmälle Koraanin virheisiin ja epäkohtiin.

Kirjoittajilla on kattavat islamin ja koraanin opinnot takanaan ja he ovat itse olleet hartaita muslimeja tai islamin opettajia ennen uskoon tuloaan.

Palautetta arabian- ja englanninkielisistä ”Koraanin ongelmia 1” -kirjoista

”Erinomainen kirja jokaiselle, joka haluaa tietää islamista, asiat selvästi esitelty ja helppo lukea.”

”Tämä kirja tuo esille koraanin monet kieli- ja muut ongelmat ja näyttää, ettei koraani ole jumalasta.”

”Kirjan ulkoasu ja taitto ovat loistavia. Sisältö on voimallista ja paljastavaa.”

”Olen keskustellut tuhansien musliminaapurien ja -ystävien kanssa ja voin sanoa, että tästä kirjasta saa tietoja, joita monella ei ole.”

”Pidän kirjan nimestä. Jokainen muslimi kohtaa nämä ongelmat, joihin heillä ei ole ratkaisua. Muslimien pyhä kirja käskee hyväksymään ”aikaisemmat kirjoitukset” (Raamatun Tooran, Psalmit ja evankeliumit) ja kuitenkin se kieltää näiden Kirjoitusten keskeisen sanoman. Rukoukseni on, että kirjaa lukevat muslimit ymmärtäisivät, että ratkaisu heidän ongelmiinsa löytyy Raamatusta.”

”Kirjan lähdeaineisto on todella luotettavaa. Kirjoittajat ovat tehneet kotiläksynsä. Kirja auttaa lukijaa ymmärtämään islamia ja ajattelemaan kriittisesti.”

”Kirja auttaa myös ymmärtämään, miksi jotkut saavat koraanista luvan pelon lietsomiseen. Sekä muslimit että muiden ideologien edustajat hyötyvät tästä kirjasta.”

Ensimmäistä osaa on saatavana Avainmedian Materiaalivarastosta arabiaksi 15 €/kpl, englanniksi 20 €/kpl. Uutta kakkososaa voi tilata arabiankielisenä, 25 €/kpl.

Tilaukset:

kauppa.avainmedia.org

info@avainmedia.org

puh. 020 7414530 ma–ke klo 10–15.

 

 

Haluatko auttaa työtämme?