fbpx

2.4.2019

”Herätyksen aalto tulee Suomen ylle”

Veli Yun tunnetaan myös toisella nimellään Veli Taivaallinen.

Kiinan vainotun seurakunnan ääni – Veli Taivaallinen ja Veli Yun -nimillä tunnettu kiinalaispastori vierailee huhtikuun 2019 alussa Suomessa.
Veli Taivaallinen on suomalaisille tuttu, sillä hän on vieraillut useasti Suomessa. Monet ovat myös lukeneet hänestä kertovan kirjan ”Taivaallinen mies”.
Veli Taivaallinen kärsi nuorena miehenä Kiinassa äärimmäistä vainoa, vankeutta ja kidutusta. Kokemuksistaan huolimatta hän on valoisa ja lähimmäisenrakkaus suorastaan huokuu hänestä.

– 22 vuotta sitten Herra toi minut väkevällä kädellään ulos kiinalaisesta turvavankilasta. Kuulin Herran äänen, joka sanoi: ”Minä olen Pyhä ja Totinen, minulla on kädessäni Daavidin avaimet. Ovia, jotka minä avaan, ei kukaan voi sulkea.” Herra kutsui minut julistamaan evankeliumia Jeesuksesta sekä länteen että etelään, Veli Yun kertoo.

– Ensimmäinen kokoukseni lännessä oli Helluntaiherätyksen Talvipäivät Tampereella noin 20 vuotta sitten. Siitä alkaen Suomen seurakunnat ovat avoimin sydämin ottaneet julistamani sanan vastaan, ja Herra on koskettanut monien sydämiä syvästi.
– Uskon, että saamme nähdä entistä väkevämpiä Herran tekoja ja että herätyksen aalto tulee Suomen ylle. Herra on antanut teille Taivaan Valtakunnan avaimet. Rukoilen ja odotan eläviä sanoja, joita tulen jakamaan kokouksissamme. Tehkäämme yhdessä kaikki kansanryhmät Hänen opetuslapsikseen, Veli Yun sanoo.

Haluatko auttaa työtämme?