fbpx

18.8.2017

Historiallista rohkeutta:

Marokkolaiset ex-musliminaiset astuvat julkisuuteen

Heinäkuussa Imane, marokkolaismurteisen Olen marokkolainen ja kristitty -sarjan pääjuontaja, on kuvannut tiimin kanssa eri puolilla Marokkoa uskoon tulleiden naisten uskoontulotodistuksia. Tämä on historiallista: Ensimmäistä kertaa Marokossa asuvat ex-musliminaiset astuvat esiin, vieläpä tv-kameroiden eteen, todistamaan uskostaan Jeesukseen Kristukseen.

Imanen haastattelemien uskoon tulleiden marokkolaisten naisten uskoontulokertomukset näytetään Al Hayat -kanavalla ja sosiaalisessa mediassa, mm. YouTube-kanavalla.

Uskoon tulleet muslimitaustaiset marokkolaisnaiset haluavat nimenomaan tulla nähdyksi televisiossa Avainmedian Al Hayat -kanavalla, joka on arabian kieltä puhuvien keskuudessa eniten katsottu kristillinen arabikanava. Nämä rohkeat naiset haluavat, että heidän omat naapurinsa näkevät ja tunnistavat heidät, alkavat kysellä kristinuskosta ja naiset pääsevät todistamaan Jeesuksesta!

Suora lähetys marokkolaismurteella

Syyskuussa 2017 on tarkoitus aloittaa tunnin pituinen suora lähetys, joka tehdään marokkolaisvoimin mahdollisesti Etelä-Euroopassa, jos sopivat tilat löytyvät. Suoriin lähetyksiin tarvitaan kuvauskalustoa ja vapaaehtoisia, jotka auttavat kerran viikossa suoran lähetyksen toteuttamisessa. Rukoilethan tämänkin uuden ja ainutlaatuisen hankkeen puolesta!

Marokko on väkiluvultaan maailman neljänneksi suurin arabimaa Egyptin, Sudanin ja Algerian jälkeen. Suurin osa marokkolaisista on sunnimuslimeja. Merkittävin etninen ryhmä on arabit. (Wikipedia)

Avainmedia on tehnyt Al Hayat -kanavalle muita Marokon murteella olevia rohkeita kristillisiä ohjelmia vuoden verran.

Haluatko auttaa työtämme?