fbpx

25.6.2019

Hologrammiraamattu heijastaa seinälle

Avainmedian yhteistyökumppani Back to Jerusalem, joka on kiinalaisia lähetystyöntekijöitä tukeva järjestö, kehittää ja käyttää uusinta teknologiaa etenkin suljettujen maiden evankelioimiseen.

Eräs viimeaikaisista uusista keksinnöistä on ns. hologrammiraamattu.

Hologrammiraamattu on pillerin kokoinen esine, jota ei pysty tunnistamaan elektroniseksi laitteeksi saati Raamatuksi.

Pienen kolikon kaltainen esine heijastaa Raamatun ilmaan, seinälle tai jollekin muulle pinnalle. Laitteeseen saa Raamatun eri kielillä. Laitetta oppii käyttämään helposti. Akkua tai virran lataamista ei tarvita, sillä laite tuottaa itse tarvitsemansa energian. Hologrammiraamattua tarvitaan muun muassa Pohjois-Koreassa.

Jo aiemmin on kehitetty ja edelleen käytetään muita pienikokoisia laitteita, joilla voi ladata Raamatun, kristillisiä elokuvia ja musiikkia siten, että käyttäjä ei paljastu. Esimerkiksi Iranissa, jossa ei sallita kristillistä aineistoa, on käytetty näitä laitteita.

Hologrammiraamatun tai muiden evankelioinnissa käytettyjen elektronisten laitteiden ulkonäköä ei paljasteta, ja siksi Avainmedia-lehdessäkin olevien kuvien perusteella niitä ei voi löytää läheteiltä. Lähettien turvallisuutta ja evankelioinnin jatkuvuutta ei vaaranneta.

Haluatko auttaa työtämme?