fbpx

22.6.2018

Hussein, pakistanilainen marttyyri

Hussein näkee nyt Kristuksen kasvoista kasvoihin

Nuori pakistanilainen Hussein antoi elämänsä Kristukselle, kun urdunkielisen ZindagiTV:n jälkihoitotiimiläinen oli pitänyt hänen kanssaan yhteyttä kuukausien ajan. Uusi elämä Kristuksessa muutti koko hänen elämänsä ja Husseinista tuli kuin uusi mies.

– Kiitän Jumala, että jätin islamin. Haluan tuoda muitakin ihmisiä Jeesuksen luo, Hussein kertoi puhelimitse Adnanille, jälkihoitotyöntekijälle.

– Husseinin hengellinen kasvu oli hämmästyttävää, Adnan kertoo.

– Pian Hussein viestitti saaneensa vakavia uhkauksia. Rukoilin hänen puolestaan puhelimitse. Sitten Husseinista ei kuulunut mitään. Hänen viimeisessä tekstiviestissään luki: ”Tunnen, että elämäni on vaarassa.”

– Kun soitin Husseinin puhelinnumeroon, hänen veljensä vastasi. Ääni väristen veli kertoi:

– Hussein surmattiin pari päivää sitten. Hän oli todella muuttunut mies ja niin onnellinen.

Hussein surmattiin pian muslimien vuotuisen Eid-ul-Azha uhrijuhlan jälkeen. Kristinuskoon tulleet muslimit paljastuvat usein tämän juhlan yhteydessä, koska ex-muslimit eivät enää uhraa lammasta eivätkä osallistu juhlanviettoon. Heistä tulee äärimuslimien vihan kohde.

– Tiedän, että Hussein on Herran luona, mutta olen myös surullinen. Hän oli minulle kuin veli.

– Kuolema ei ollut Husseinin elämän loppu vaan se on alku Kristuksen näkemiselle kasvoista kasvoihin ikuisesti! Rukoilkaa ex-muslimien puolesta, jotka tulevat uskoon ZindagiTV:n kautta, Adnan pyytää.

Sosiaalisen median voimaa Pakistanissa

Urdunkielisen ZindagiTV:n tuotantotiimi mietti, mikä ohjelma nostettaisiin esiin kanavan Facebook-sivustolla muslimien Ramadan-paastokuukauden päättävän Eid-uhrijuhlan aikaan. Monilla muslimeilla ei ole mitään käsitystä uhrin merkityksestä.

– Rukoilimme asian puolesta ja Herra johdatti meidät pilkkomaan 80-minuuttisen urdunkielisen Toivo-elokuvan kahdeksikymmeneksi Facebookiin soveltuvaksi videoklipiksi, kertoo ZindagiTV:n johtaja. Elokuva kertoo Raamatun sanoman luomisesta helluntain tapahtumiin asti korostaen uhrin merkitystä.

– Kun Toivo-elokuva käännettiin urduksi muutama vuosi sitten, vain muutama tuhat Toivo-DVD:tä saatiin myytyä. Mutta nyt meillä on sosiaalinen media, jonka käyttö on vallannut myös Pakistanin. Facebookissa Toivo-klippien vastaanotto on ollut ilmiömäinen! Jo kolmea ensimmäistä osaa jaettiin Facebookissa yli sata tuhatta kertaa ja se tavoitti lähes 15 miljoonaa urdunkielistä. Kiitä kanssamme Jumalaa, joka on antanut meille nykyiset mahdollisuudet saada Sanoma laajaan jakoon, vetoaa kanavan johtaja.

Urdunkielinen ZindagiTV-kanava

Perustettu 2013, viides toimintavuosi käynnistyi juuri

Tähän mennessä tehty yli tuhat urdunkielistä tv-ohjelmaa

2017 kanavan Facebook-sivusto tavoitti yli 100 miljoonaa urdunkielistä, joista suurin osa asuu Pakistanissa

2018 vihdoin resursseja tarjonnan ja jälkihoitotyön tehostamiseen Pohjois-Intiassa, jossa asuu miljoonia urdua puhuvia

Kanavan johtajan siirtyessä muihin tehtäviin ZindagiTV-tiimi rukoilee johdatusta uuden kanavan johtajan valitsemisessa.

Haluatko auttaa työtämme?