fbpx

13.8.2018

Jumala kutsuu kiinalaisia lähetystyöhön

Kiinalaiset kristityt kokoontuvat salaisissa paikoissa. Vaikeuksista huolimatta heillä on vahva kutsu lähetystyöhön.

Daniel – ”Olen valmis palvelemaan”

– Olen Jumalalle kiitollinen, että sain syntyä uskovaan kotiin. Raamattu sanoo, että Jumala tunsi sinut jo äitisi kohdussa. Jumala on kaikkialla, Hänen rakkautensa on niin suuri.
– Neljä vuotta sitten muutin Pekingiin töihin. Peking on suuri ja kaunis ja siellä on nuorelle paljon huvittelupaikkoja. Menin päivittäin huvittelemaan, mutta ihmettelin, miksi sydämeni oli niin levoton.
– Olin yksinäinen ja turhautunut. Tässä levottomuudessa löysin kassistani isäni antaman Raamatun ja aloin lukea sitä. Luin, ettei mikään voi erottaa meitä Jumalan rakkaudesta ja että Jumalan rakkaus kohtaa meidät Jeesuksessa. Silloin ymmärsin, että minun pitää muuttaa elämäntapani.
– Palasin kotiin ja menin maanalaisen seurakunnan raamattukouluun. Oltuani viikon raamattukoulussa sain soiton Pekingistä. Yksi ystäväni oli kuollut tappelussa ja kaksi loukkaantunut vakavasti. Olin erittäin kiitollinen Jumalalle, että Hän oli johdattanut minut pois – Pekingistä viime hetkellä. Paneuduin vielä intensiivisemmin Raamatun opiskeluun.
– Raamattukoulussa ollessani jotkut lähetyssaarnaajat kertoivat ihmisten tarpeista lähetyskentällä. He kertoivat, että on tärkeää osata englantia ennen kuin menee lähetyskentälle. Olen myös huomannut, kuinka vaikeaa on löytää raamattutulkkeja Kiinassa. Niinpä koin Jumalan tahdoksi opiskella Raamatun englantia ja olla valmis palvelemaan, mihin Jumala ikinä minut johdattaa. Mottoni on: Älä odota lahjoja Jumalalta, vaan tutki, kuuluuko sydämesi Jumalalle.

Haluatko auttaa työtämme?