fbpx

Kuin oikea isoisä!

Kuvaus hakukoneille!

Lahjoitusvaroilla hankitaan Lastenraamattuja ja muita lahjoja tuhansille venäläislapsille!

Moskovan vapaaehtoistiimi kertoo:

Elämän intoa täynnä pikku Ljuba hyppii meitä vastaan, kun tuomme hänelle joululahjan hänen äidiltään Katjalta, joka kärsii tuomiotaan vankilassa. Koko asunto raikuu Ljuban huudoista, kun hän kiskoo kissansa esille ja näyttää huonettaan, lelujaan ja äidiltään saamaansa korttia.
Tutustumme myös hänen isoisäänsä. Mutta mielenkiintoista on se, että Ljuballa oli isäpuoli – tämän isoisän poika. Kuollessaan isäpuoli pyysi omaa isäänsä, jotta tämä pitäisi huolta pikku tytöstä (Ljuban äiti Katja oli jo silloin vankilassa). Isä suostui pyyntöön ja hänestä tuli Ljuban huoltaja. Onhan pikkutytöllä oikeakin isoisä Pietarissa, mutta tämä on invalidi, ei pysty liikkumaan ilman pyörätuolia. Moskovan isoisä, vaikka ei ihan oikea isoisä olekaan, pitää tytöstä hyvää huolta.
Ljuba on fiksu pikkutyttö, tykkää pukeutua prinsessavaatteisiin. Hän ja isoisä ovat hyvin avoimia ja seurallisia ihmisiä, heihin on helppo tutustua. Lähtiessämme tyttö antaa meille kaikille lahjat – omia lelujaan.
Tänä vuonna Ljuba meni kouluun ensimmäiselle luokalle. Samaan aikaan isoisällä havaittiin syöpä, johon hän saa hoitoa. Pidämme säännöllisesti yhteyttä ja autamme aina silloin tällöin eri asioissa. Ja joka kerta ihmettelemme, kuinka jotkut ovat valmiit koko sydämestään auttamaan toisia. Kun me itse joskus sairastamme, Ljuban isoisä rukoilee puolestamme.

Haluatko auttaa työtämme?