fbpx

18.1.2018

Lupaus Pohjois-Korealle

Pohjois-Korean suurimmat satamakaupungit ovat Japaninmeren rannalla oleva Wonsan ja Keltaisenmeren rannalla oleva Nampo.

Herra sanoi Abramille: ”Lähde maastasi, suvustasi ja isäsi kodista siihen maahan, jonka minä sinulle osoitan. Minä teen sinusta suuren kansan, siunaan sinua ja teen nimesi suureksi, ja sinä tulet olemaan siunauksena. Minä siunaan ne, jotka siunaavat sinua, ja kiroan sen, joka kiroaa sinua, ja sinussa tulevat siunatuiksi kaikki maailman sukukunnat.” (1. Moos 12:1–3)

Raamatun alkulehdille on tallennettu Jumalan lupaus Abrahamille. Siunauksen lupaus Abrahamille piti sisällään myös lupauksen siunauksesta kaikille maailman kansoille. Me olemme tulleet osallisiksi Jumalan siunauksista Jeesuksessa Kristuksessa. Saamme välittää eteenpäin siunauksen, jonka olemme elämässämme kokeneet.

Tämä sama lupaus siunauksesta koskee myös Pohjois-Korean kansaa, se on osa Jumalan iankaikkista suunnitelmaa.

Usko on luja luottamus siihen, mitä toivotaan, varmuus siitä, mikä ei näy. (Hebr. 11:1)
Usko on Sanan mukaisesti näkymättömän näkemistä. Usko on myös sitä, että pidämme lupauksen antajaa luotettavana ja lupausta varmana.
Inhimillisesti näemme usein edessämme vain ihmisten rakentaman muurin. Ihmisten rakentamien muurien näkeminen ei vaadi suurta uskoa. Uskossa voimme kuitenkin nähdä kauemmaksi muurin taakse. Uskoa tarvitsemme kurottautuessamme muurin yli sitä kohti, mitä emme näe, mutta minkä Jumala on luvannut.
Haluamme uskossa kurottautua kohti lupauksen täyttymistä, välittääksemme Jumalan siunauksen Pohjois-Korean kansalle. Uskossa voimme ojentaa auttavan kätemme ja myös rukoilla Pohjois-Korean kansan puolesta.

Jos olemme löytäneet jotain mittaamattoman arvokasta, emmekö haluaisi jakaa sen toisten kanssa? Meillä on aarre, joka ei jakamalla hupene. Voit olla mukana yhteisessä rintamassa rukoilemassa Pohjois-Korean kansan puolesta. Voit antaa varoistasi, jotta voimme viedä Jumalan sanaa maahan entistä runsaammin. Jumalan siunaus kuuluu myös Pohjois-Korealle. Astu mukaan!

Veli Sakarias
Suomalainen Veli Sakarias (nimi muutettu turvallisuussyistä) on Avainmedian Pohjois-Korean asioihin perehtynyt kontaktihenkilö.

Haluatko auttaa työtämme?