fbpx

14.8.2019

Marko Selkomaa valittu Avainmedian seuraavaksi toiminnanjohtajaksi

Evankelista, lähetyspastori Marko Selkomaa.

Avainmedian hallitus valitsi evankelista, lähetyspastori Marko Selkomaan Avainmedian seuraavaksi toiminnanjohtajaksi kokouksessaan Keravalla 14.8.2019.

Avainmedian hallitus etsi toiminnanjohtajakandidaatteja noin vuoden ajan, valitsi neljä sopivaa hakijaa ja päätyi tekemään lopullisen valinnan kahden vahvan ehdokkaan välillä. Avainmedian hallitus ja henkilökunnan edustaja haastattelivat loppusuoralle edenneitä kahta hakijaa kesän alussa. Kesällä ehdokkaita arvioitiin lisää ja huolellisen pohdinnan jälkeen hallitus päätyi yksimielisesti valitsemaan Selkomaan.

Marko Selkomaa aloittaa työnsä Avainmedialla apulaistoiminnanjohtajan nimikkeellä vuoden 2020 alussa.

Nykyinen toiminnanjohtaja Niilo Närhi jää eläkkeelle maaliskuun lopussa vuonna 2021. Siihen mennessä hän perehdyttää Selkomaan medialähetysjärjestön toimintaan ja yhteistyökumppaneihin.

– Toivotamme Marko Selkomaalle siunausta uuteen tehtävään, sanoi hallituksen puheenjohtaja, pastori Mikko Jokisaari kokouksen jälkeen.

– Rukoilimme ja etsimme Jumalaa oikean valinnan tekemiseksi ja uskomme, että valintamme on oikea Avainmedian ydintehtävän, evankeliumin eteenpäin viemisen ja sielujen voittamisen kannalta.

– Avainmedian erinomaista työilmapiiriä pidämme luovuttamattomana arvona, jota luotamme Selkomaan jatkavan ja vievän eteenpäin henkilöjohtajana.

Mikko Jokisaari kertoo hallituksen pitäneen tärkeänä myös Selkomaan laajaa tunnettuutta helluntaiherätyksen piirissä.

Haluatko auttaa työtämme?