fbpx

23.3.2017

Marokkolais-albanialainen pariskunta löysi Jeesuksen

Mouna on syntynyt Marokossa ja asuu nykyään Ranskassa. Hänen miehensä on kotoisin Albaniasta. Molemmat olivat muslimeja, mutta ”löysimme totuuden ja Jeesus on nyt Herramme”, pariskunta kertoo.

– Meillä oli paljon kysymyksiä hengellisistä asioista. Kaikki saamamme vastaukset vahvistivat käsitystämme, että islam on verinen ja jopa rikollinen uskonto, Mouna kertoo.

– Totuuden etsimisprosessin aikana näin Jeesuksen kolme kertaa. Tänä vuonna (2016) Hän ilmestyi minulle kolmannen kerran. Jokainen näky syvensi kaipuutani Jeesuksen puoleen.

Marokkolaissyntyinen Mouna sai paljon apua Amanin juontamista Musliminainen -ohjelmista.

Haluatko auttaa työtämme?

– Sitten kuin sattumalta löysin Al Hayatin YouTube-kanavalta Rachidin Rohkeita kysymyksiä -ohjelmat. Niistä oli paljon apua samoin kuin Amanin juontamista Musliminainen-ohjelmista, joissa puhutaan kaltaisilleni etsiville musliminaisille, iloitsee Mouna. Niiden opetus sai minut ottamaan Jeesuksen vastaan Vapahtajanani.

– Olen nyt opiskellut omatoimisesti Raamattua internetin kautta. Haluaisin päästä mukaan seurakuntaan, mutta monista syistä johtuen se ei ole ollut vielä mahdollista. Luotan Jumalaan ja tunnen oloni turvalliseksi. Olisi niin hienoa, jos joku haluaisi opettaa minulle, kuinka elää kunnolla kristityn elämää!

Mouna kertoo miehensä ensireaktioista:

– Aluksi aviomieheni pahoinpiteli minua uskoon tuloni takia, mutta sitten Jumala avasi hänen silmänsä monien eri tapahtumien kautta. Hänkin ymmärsi, että Jeesus on ainoa tie Isän luo. Mieheni ei ole vielä kertonut uskoon tulostaan muslimi-isälleen, joka on yli 80-vuotias ja sairastelee. Minun äitini taas rukoilee Allahia koko ajan, että palaisin takaisin islamin uskoon. Vain äitini tietää, että olen nyt Kristuksen seuraaja.

Mounalla on Avainmedian tukijoille yksi pyyntö:

– Rukoilkaa perheeni puolesta, että heidänkin silmänsä avautuisivat totuudelle