fbpx

28.6.2018

Marokkolaisen musliminaisen elämä muuttui YouTuben kautta

Huda (nimi muutettu) Marokosta kirjoitti meille: – Sattumalta törmäsin tv-ohjelmiinne, kiitos Jumalalle YouTubesta!

– Ohjelmistanne sain tosiasioihin perustuvaa ja vakuuttavaa tietoa islamista ja kuinka sen takapajuisuus hallitsi elämääni pelolla ja pimeydellä. Uskontoni takia olin fanatismin, pahuuden, vihan ja häijyyden täyttämä. Kiitos Jeesukselle Kristukselle, joka avasi mieleni – aloin tajuta asioita. Kuunnellessani ohjelmien juontajaa tunsin rauhaa. Hänen sanansa olivat täynnä Jumalan Henkeä.

– Katsottuani kahden viikon ajan ohjelmianne ja luettuani omalla murteellani kirjoitettua Uutta testamenttia annoin 15.4.2018 elämäni Herralle ja vastaanotin Hänet Pelastajanani.

– Se ei vienyt paljon aikaa! Uskon nyt koko sydämestäni ja sielustani Jeesukseen. Hän sanoo, että Minun lampaani tuntevat Minut.

– Käyn läpi eri aiheita (opetuslapseuttavan) kotisivun kautta. Minun on opittava lisää päästäkseni eroon pahoista tavoista kuten toisten kiroamisesta, minkä parissa olen kasvanut. Haluan tietää enemmän eri kirkkokunnista ja pitäisikö minun liittyä niistä johonkin. Haluaisin myös mennä kasteelle ja saada koko Raamatun.

”Onko mahdollista saada sellainen täällä kotimaassani”, kysyi Huda Avainmedian jälkihoitotyöntekijältä, joka auttoi Hudaa Raamatun saamisessa ja muissa tuoreen uskovan kysymyksissä.

Haluatko auttaa työtämme?