fbpx

28.6.2018

Marokossa vahvaa kasvua

Marokon hengellisessä työssä on viime vuosina koettu vahvaa kasvua ja toiminnan monipuolistumista.

Evankelioinnin lisäksi maan uskovat panostavat nyt uskoontulleiden opetuslapseuttamiseen, uusien seurakuntien istuttamiseen, johtajuuskoulutukseen, sielunhoitoon, Raamattujen levitystyöhön ja pienimuotoisiin sosiaalisiin projekteihin.

Uskovat nuoret evankelioivat entistä enemmän sosiaalisessa mediassa, tekevät uutta musiikkia ja panostavat lasten ja nuorten tavoittamiseen.

Niinpä monet ilosanomasta tietämättömät nuoret ovatkin löytäneet Jeesuksen elämäänsä juuri edellä mainittujen toimintojen kautta.

Jotkut hengellisen vallankumouksen kokeneista uuden sukupolven uskovista avaavat kotiensa ovet kotikokouksille ja johdattavat rohkeasti myös vanhempansa kotiseurakuntien tilaisuuksiin.

Into levittää sanomaa maan kaikkiin kolkkiin on vallannut monet uskovat.

Esimerkkinä tästä eräs varakas entinen muslimi osti uudelta paikkakunnalta talon, jotta sinne saataisiin uskoville kokoontumispaikka.

Hengen tuulten puhallellessa ihmisiä tulee uskoon ja eri puolille Marokkoa perustetaan kotisoluja ja seurakuntia.

Avainmedian Al Hayat -kanava on ollut avaamassa monien muslimien silmät evankeliumin totuudelle. Satoja uskoon tulleita on kastettu eri puolilla maata mediatyön hedelmänä ja useita uusia seurakuntia on perustettu.

Tänä kesänä Marokossa järjestetään Avainmedian toimesta konferenssi 60 marokkolaiselle seurakunnan johtajalle ja vastuunkantajalle.

Rukousaiheita Marokosta:

  • Joillekin Marokon alueille kaivataan lisää uusia koteja kokouspaikoiksi.
  • Rukoile luottamuksen lisääntymistä uskovien kesken.
  • Pelko pitää vieläkin joitain uskovia otteessaan. Pyydä Pyhän Hengen kosketusta.
  • Marokossa työttömyys on iso ongelma. Rukoile, että uskoville löytyy työpaikkoja.
  • Erilaisista kulttuuritaustoista tulleiden uskovien välille syntyy helposti väärinymmärryksiä. Rukoile ymmärryksen ja rakkauden lisääntymistä.

Haluatko auttaa työtämme?