fbpx

12.4.2018

Marttyyriseurakunnalle kuuluu nyt hyvää

”Teemme nyt entistä innokkaammin työtä”, kertoo Aleksandr Pavenko.

– Vaikeudet ja suru, joita olemme joutuneet kokemaan hyvinkin syvästi, ovat lähentäneet seurakuntalaistemme välejä entisestään. Teemme nyt entistä innokkaammin työtä kaupunkilaisten parissa, jotta evankeliumi leviäisi, kertoo AleksandrPavenko.

Kameralahjoitus ahkerassa käytössä

Kovia kokenut itäukrainalainen Slavjanskin kaupungin helluntaiseurakunta sai Avainmedialta tarpeettomaksi jääneen kamerakaluston lahjaksi kesällä 2016. Seurakunnasta kerrotaan, että laitteistoa on käytetty ahkerasti.

Aktiivisen seurakunnan aiempi laitteisto oli jäänyt terroristien saaliiksi järkyttävässä iskussa, jossa pahinta oli ihmishenkien menetys.

Helluntaina 2014 kaksi pastori Pavenkon poikaa ja seurakunnan kaksi diakonia siepattiin ja heidät yritettiin saada kieltämään uskonsa. Miehet pysyivät lujina, lauloivat ja rukoilivat, mikä sai heidän sieppaajansa raivostumaan ja lopputuloksena heidät surmattiin.

– Teemme työtä tänä kriisin jälkeisenä aikana julistaen evankeliumia, kertoo Pavenko tämänhetkisestä tilanteesta videolla, jonka seurakunta lähetti äskettäin Avainmedialle.

– Käymme henkilökohtaisesti alueilla, joilla on ollut ja on edelleen sotatoimia. Käytämme myös radiota, televisiota ja internettiä.

Pavenko korostaa, että lahjoitus on ollut todella tarpeen.

– Kalusto ei ole ollut tyhjän panttina, vaan sen kautta työ on laajentunut. Olemme hankkineet joitakin lisäosia kamerakalustoon ja tehneet studion, jossa voi kuvata erillisiä ohjelmia.

– Olemme taltioineet monia tapahtumia tällä kalustolla, joka on toiminut moitteettomasti. Se on ollut meille Jumalan lahja.

Katso video osoitteessa http://www.uskotv.fi/jaksot/signaali-sydamiin-82-apua-ukrainaan

Haluatko auttaa työtämme?