fbpx

29.3.2019

”Masennus vaihtui suureen rauhaan”

Jannike kertoo uskoontulostaan Avainmedian www.tuleuskoon.fi -.sivustolla olevalla videolla.

– Minulla alkoi 2016 kesällä vakava masennus. Lääkäreiden ja psykiatrien mukaan edessä oli kolmen vuoden psykoterapia ja vahva lääkitys, kertoo Jannike.
– Elämässäni ei ollut mitään. Pahimpina päivinä makasin vain sohvalla ja matka keittiöön oli ylitsepääsemätön. Aamulla ensimmäiseksi itkin. Halusin pois, halusin kuolla, oloni oli tukahduttava ja ahdistava. Millään ei ollut merkitystä.

Janniken äiti soitti joka päivä ja sanoi: ”Jannike, rukoile!”

– Mutta en kuunnellut. En halunnut kuunnella.

– Olin kyllä aina uskonut; tiennyt Jumalasta ja Jeesuksesta. Muistin lapsuudesta iltarukoukset. Mutta masennus oli vienyt niin pohjalle, että en nähnyt elämässä enää mitään. Haaveilin, että joku tulisi ja veisi minut nukkumaan.
Viisi kuukautta myöhemmin tapahtui jotakin.

– Istuin illalla sohvalla ja puhuin äidin kanssa ja itkin kurjuuttani. Jälleen äiti kehotti: ”Jannike, ole kiltti, laita kädet ristiin ja rukoile. Et menetä siinä mitään”.

– Tunsin puhelun aikana, että nyt jotain tapahtui. Päätin puhelun ja tunsin ensimmäistä kertaa elämässäni, että haluan rukoilla ja rukoilla ääneen.
Jannike rukoili:
– Jeesus, jos olet siellä, jos olet oikeasti olemassa, niin auta mua! Mä en enää jaksa! Nosta mut täältä!

– Samalla sekunnilla, kun huusin ”auta mua”, minut valtasi ihmeellinen lämpö. Ymmärsin, että pelastuin. Jeesus auttoi, kun huusin Häntä hädän hetkellä.

Vuosien tuska ja ahdistus tuli ulos itkuna.
– Tunsin suurta rauhaa. Masennus vietiin pois siinä hetkessä.
Sen päivän jälkeen Jannike ei ole tuntenut masennusta.

– Olen saanut elää onnellisena täynnä rakkautta. Jeesus on ihmeellisillä tavoilla johdattanut minua ihmeellisiin paikkoihin. Masennusta ei enää ole. Olen päässyt vapaaksi.

– Kehottaisin jokaista, jolla on jollain lailla samanlaista kuin minulla oli, rukoilemaan. Huuda hädän hetkellä Jeesusta! Hän auttaa meitä jokaista. Hän rakastaa meitä jokaista.

Lisää uskoontulokertomuksia voit lukea tai katsoa videoina osoitteessa www.tuleuskoon.fi

Haluatko auttaa työtämme?