fbpx
18.9.2019
Avainmedia opetti Israelissa muslimien evankeliointia
Sudanilaistaustainen entinen muslimi ja islamin asiantuntija tri Yassir Eric (vas.) puhumassa messiaanisessa seurakunnassa vierellään heprean kielen tulkki.
One For Israel -järjestön raamattukoulun johto Israelista pyysi Avainmedian Al Hayatin tiimiä pitämään kurssin muslimien evankelioinnista. Kurssi pidettiin kesäkuussa Israelissa ja opettajina toimivat tri Yassir Eric ja Avainmedian arabiosaston johtaja Aaron sekä muslimityötä 40 vuotta tehnyt ja eri puolilla maailmaa islamin todellisista opeista luennoiva ”Sam”, joka ennen uskoontuloaan oli muslimi ja toimi synnyinmaassaan korkeassa virassa islamin opettajana.

Kurssille osallistui 15 raamattukoulun opiskelijaa, jotka saivat myös opintopisteet kurssista. Suurin osa heistä oli messiaanisia juutalaisia. Mukana oli myös muutama arabitaustainen uskova.

Kurssilla käytiin läpi mm. islamin perusopit sekä vertailtiin islamin ja kristinuskon oppeja. Oppilaat saivat neuvoja, kuinka vastata muslimien kysymyksiin, sekä opastusta sosiaalisen median käytöstä muslimityössä.

Opiskelijat ja raamattukoulun johto olivat erittäin tyytyväisiä opetuksen antiin. Opetustiimi vieraili myös messiaanisissa seurakunnissa Jerusalemissa ja Arielissa. Jerusalemissa Kings of Kings -seurakunta oli tupaten täynnä kuulijoita ja tilaisuus lähetettiin myös suorana lähetyksenä YouTubessa ja Facebookissa. Tilaisuus on katsottavissa englanniksi: http://www.kkcj.org/teaching/sermon/special-guest-testimony-yassir-eric

Haluatko auttaa työtämme?