fbpx

21.11.2017

”Tässä laulussa on dynamiittia!”

Päivä vain ja hetki kerrallansa -laulu videoitiin.

Nina Åström osallistui Keravan helluntaiseurakunnan ruuanjakotilaisuuteen samalla kun uutta musiikkivideota kuvattiin. Kuva: Mika

– Tämä tuttu ja rakas laulu on niin lohduttava, kuvailee Nina Åström esittämäänsä ”Päivä vain ja hetki kerrallansa”.

– Joka hetki hän on lähelläni, joka aamu antaa armonsa… Surut, huolet eivät liikaa paina, ne hän ottaa itse kantaakseen, hyräilee Nina.
– Näissä sanoissa on voimaa! Dynamiittia! Olen tarkka laulamieni laulujen sanoista. Tämän laulun sanoista tiedän varmasti, että ne ovat totta, koska siinä muistutetaan Raamatun lupauksista.
Nina on laulanut tätä laulua monissa yhteyksissä. Avainmedian lokakuussa kuvaamalla videolla hänet nähdään osallistumassa Keravan helluntaiseurakunnan Elämän leipää -ruuanjakotilaisuuteen: ”Kädessään hän joka päivä kantaa, tietää kaiken, mitä tarvitsen.”
Ninalle laulu on tuttu alkuperäisessä ruotsinkielisessä muodossa jo nuoruudesta. Sitä hän myös lauloi isälleen, kun tämä oli pitkään sairaalassa vuoteenomana ja välillä tajuton.
Nina teki musiikkivideon Isi, tule kotiin -työn tukemiseksi.
– Rukoukseni on, että venäläisille vangeille ja heidän perheilleen tulisivat todeksi nämä asiat, joista laulussa kerrotaan.
– Emme elä heittelehtivässä virrassa tai sattuman varassa, kun ”Herran huomaan uskon elämäni”.

Haluatko auttaa työtämme?