fbpx

9.8.2018

Pakistanilainen imaami löysi Jeesuksen

Urdunkielinen ZindagiTV tavoittaa Intiassa ja Pakistanissa miljoonia hinduja ja muslimeja. Hiljattain Avainmedia sai viestin kanavan jälkihoitotyöntekijältä Idrakilta (nimi muutettu). Idrak oli puhunut ratkaisevan Skype-puhelun pakistanilaisen imaamin kanssa.

Idrak tekee jälkihoitotyötä ja ylläpitää kristillistä urdunkielistä sivustoa. Juuri tämän sivuston moskeijassa opettajana toimiva imaami löysi etsiessään internetistä tietoa Jeesuksesta. Imaami alkoi lukea sivustolle ladattuja kirjoja ja kuunnella sen opetuksia. Hän otti yhteyttä sähköpostitse. Idrak soitti hänelle Skype-puhelun ja kertoi Jeesuksesta ja pelastuksesta.

Idrakin vaimo kuunteli vieressä ja oli mukana todistamassa, kun pitkän puhelun päätteeksi imaami rukoili syntisen rukouksen ja halusi vastaanottaa Jeesuksen Pelastajanaan. Imaami totesi myöhemmin:

– Nyt olen löytänyt todellisen rauhan ja Jeesus on sydämessäni.

Intialainen uskoo salaa

Intialainen urdua puhuva muslimitaustainen mies otti myös yhteyttä kertoen olleensa salaa Jeesukseen uskova jo kahdeksan vuoden ajan. Hän oli ladannut urdunkielisen sivuston kirjoja ja opetuksia omalle koneelleen, lukenut niitä sekä kopioinut ja jakanut niitä ystävilleen.

– Tiedän ainakin 300 kiinnostuneen ja hengellisen totuuden etsijän lukevan parhaillaan kirjoja ja opetuksia, kertoi mies Idrakille.

Rukoile, että kirjoitusten kautta etsijät löytävät totuuden. ”Etsikää, niin te löydätte.”

Urdunkielinen ZindagiTV

  • Avainmedia oli perustamassa ZindagiTV:tävuonna 2013
  • Tähän mennessä tehty yli tuhat urdunkielistä tv-ohjelmaa
  • 2017 kanavan Facebook-sivusto tavoitti yli 100 miljoonaa urdunkielistä, joista suurin osa asuu Pakistanissa
  • Työtä tehostettu Pohjois-Intiassa, jossa asuu miljoonia urdua puhuvia

Haluatko auttaa työtämme?