fbpx

7.11.2019

Puhelinpäivystys kiireisenä joka päivä

Avainmedian Al Hayat -kanavalla on vuorokauden ympäri toimiva arabiankielinen puhelinpäivystys, joka ottaa vastaan puheluja kaikkialta maailmasta. 

Suosituimpina katseluaikoina ei kaikkiin puheluihin ehditä vastaamaan, mutta jälkihoitotyöntekijät ottavat mahdollisimman pian yhteyttä puhelinvastaajaan viestin jättäneisiin.

 Kameel on yksi soittajista. Hän on druusimies Syyriasta.

Al Hayatin ohjelmien innoittamana Kameel alkoi ottaa selvää, kuka Jeesus oikein on.

Jonkin ajan kuluttua hän otti yhteyttä kanavan jälkihoitotiimiin kertoakseen, että on tullut uskoon. Kameel tutkii nyt Raamattua.

– Uskon sydämestäni, että Kristus on Pelastajani, hän kertoo.

Sufyan asuu Sudanissa. Hänen ystävänsä kertoi Al Hayatin ohjelmista, joita Sufyan alkoi seurata.

– Tv-ohjelmistanne huomasin, että niissä puhutaan totuutta.

Sufyan jätti islamin uskon.

Hän rukoili jälkihoitotyöntekijän kanssa puhelimitse ja otti vastaan Jeesuksen Pelastajanaan. Sufyan antoi palautetta:

– Olen niin iloinen, että jätettyäni teille soittopyynnön joku puhelinpäivystyksestänne otti minuun yhteyttä ja sain rukoilla hänen kanssaan.

Mohammad soitti Al Hayat -kanavan puhelinpäivystykseen kertoakseen, että hän on lukenut Raamatun läpi ja on siitä vakuuttunut järjen tasolla. Mohammad alkoi seurata tv-sarjaa, joka kosketti häntä syvästi. Hän ilmoitti jälkihoitotiimille:

– Olen nyt vakuuttunut, että Messias kuoli ja on noussut kuolleista.

Jälkihoitotyöntekijä kysyi, haluaisiko Mohammad rukoilla ja antaa elämänsä Kristukselle. Mohammad suostui ja he rukoilivat yhdessä.

– Vaimoni on jo kristitty ja aion mennä hänen kanssaan seurakuntaan.

”Haluan antaa elämäni Herralle nyt heti!”

Ibrahim asuu Algeriassa ja on muutaman kuukauden ajan katsonut Al Hayat -kanavan ohjelmia. Hän otti yhteyttä sosiaalisessa mediassa jälkihoitotyöntekijään, koska halusi kiittää rohkaisevista ohjelmista. Ibrahim kertoi:

– Mielestäni kristinusko on rehellisempi ja vakuuttavampi kuin islamin uskonto.

Ibrahim ja tiimiläinen kävivät somessa keskustelua kolmen viikon ajan. Ibrahim lähetti kysymyksiä Raamatusta ja kristinuskosta.

Eräänä yönä Ibrahim lähetti erään tv-sarjan juontajalle kiireellisen viestin:

– En voi odottaa minuuttiakaan. Haluan lähteä nyt heti seuraamaan Jeesusta!

Mies kyseli, pitäisikö hänen puhua jonkun papin kanssa. Ohjelman juontaja viestitti, että elämän antaminen Kristukselle on henkilökohtainen asia.

– Voit tehdä sen vaikka kotonasi lukittujen ovien takana, ohjelman juontaja selvitti ja kertoi parannuksen teosta ja syntien anteeksisaamisesta Jeesuksen kautta. Juontaja naputteli vielä pelastusrukouksen miehen luettavaksi. Mies rukoili niiden sanojen mukaan ja kirjoitti vuorostaan: – Tunnen ihanaa vapautusta!

Ibrahim esitti myös tärkeän rukousaiheen:

– Perheeni on hyvin uskonnollinen. Pelkään, mutta siitä huolimatta tunnen oloni turvalliseksi ja iloiseksi.

Kiitos, kun rukoilet jälkihoitotyön ja sielunhoitajien puolesta. He pyytävät rukoilemaan voimia sekä varoja lisätyöntekijöiden saamiseksi. Jälkihoitotyötä on nyt paljon!

Haluatko auttaa työtämme?