fbpx

7.6.2018

Rukoile kärsivän Pohjois-Korean kansan puolesta

Avainmedia on julkaissut uuden kirjan: ”Pohjois-Korea. 30 päivän rukousopas”.

Tässä esimerkki yhdestä päivästä:

12. PÄIVÄ
POHJOISKOREALAISIA OPETETAAN RUKOILEMAAN
Useat kristityt lähetystyöntekijät Kiinassa ovat jättäneet kotimaansa ja asuvat ja palvelevat nyt Pohjois-Koreassa. Yksi tällainen lähetti nimeltä Jasmine (nimi muutettu) oli ahertanut työntekijäjoukon kanssa erään järven rantamilla. Hän etsi päivittäin tilaisuutta jakaa evankeliumia. Eräänä päivänä hän huomasi mahdollisuutensa tulleen.
“Pohjois-Koreassa oli satanut niin rankasti, ettemme saaneet tehtyä töitä ollenkaan. Sanoin yhdelle työntekijöistä aikovani rukoilla, että sade loppuisi. Kun rukoilin, että sade lakkaisi, se lakkasi.”
Pohjoiskorealaiset olivat hämmästyksissään Jasminen rukousten voimasta. He olivat tottuneet kuulemaan Suurelle johtajalle esitettyjen rukousten yhteydessä ihmeistä, mutta ne rukouksethan olivat enimmäkseen hyödyttömiä ja voimattomia. Eivät ne oikeasti muuttaneet mitään. Ne olivat vain vallanpitäjien kertomia juttuja, jotta lapset uskoisivat niihin, mutta kukaan ei ollut oikeasti koskaan nähnyt yhdenkään ihmeen tapahtuvan, kun Suurta johtajaa oli rukoiltu.
Yksi Jasminen kanssa työskennellyt pohjoiskorealainen tyttö lähestyi Jasminea ja kysyi, kuunteliko Jumala todella tämän rukouksia.
”Tietenkin”, Jasmine selitti heille. ”Tyttö tahtoi minun opettavan hänelle, miten rukoillaan. Sanoin että minun täytyi ensin opettaa hänelle Jumalasta.”
Kun Jasmine kertoi Jumalasta tytölle, tämä oli ihmeissään. Myöhemmin tyttö kertoi toiselle työntekijälle, jonka isä oli kuollut, että hänen tulisi rukoilla Jasminen kanssa. Jasmine sai kertoa molemmille tytöille Jeesuksesta.
”Kun rupesin rukoilemaan heidän puolestaan, kyyneleet virtasivat tytön kasvoilla, ja tyttö pyysi Herraa pelastamaan hänet. Nyt hän on todellinen uskovainen Pohjois-Koreassa!”, Jasmine kertoi.
Jasmine kykeni näyttämään tytölle Jeesus-filmin, ja hän sai Jasminelta myös digitaalisen Raamatun.
Rukousaiheita
* Pohjois-Koreassa erittäin monet lapset opetetaan rukoilemaan johtajiaan, mutta ne rukoukset ovat heikkoja ja voimattomia.
* Lukemattomat ihmiset kaipaavat saada tietää, että on Joku, joka kuuntelee, kun he rukoilevat.
* Pohjoiskorealaisten täytyy saada tietää, että kun he rukoilevat elävää Jumalaa, rukouksella on todellinen voima.
Päivän raamatunkohta
Ilm. 1:17–18
Hänet nähdessäni minä vaivuin hänen jalkoihinsa kuin kuollut. Mutta hän laski oikean kätensä päälleni ja sanoi: ”Älä pelkää. Minä olen ensimmäinen ja viimeinen, iäti elävä. Minä olin kuollut, mutta nyt minä elän, elän aina ja ikuisesti. Minulla on kuoleman ja tuonelan avaimet.”

Tilaa opas osoitteesta info@avainmedia.org. Tilaukset toimitetaan elokuun 2018 alusta eteenpäin. Hinta on 8 €.

Haluatko auttaa työtämme?