fbpx

21.1.2019

Tehtävien muutoksia Avainmediassa

Viestintäpäällikkö Eero Antturi.

Avainmedian yhteyspäällikkö Timo Tikka, joka jäi eläkkeelle syyskuussa 2018, hoiti vielä vuoden loppuun asti testamenttilahjoitusasioita. Vuoden 2019 alusta testamenttilahjoitusasioista vastaa toiminnanjohtaja Niilo Närhi, johon voi olla yhteydessä silloin kun esim. suunnittelee testamentin tekemistä tai kiinteän omaisuuden lahjoittamista.

Timo Tikka jatkaa edelleen vuonna 2019 yhtenä Avainmedian seurakuntatyön yhdyshenkilöistä. Muita Avainmedian tilaisuuksien puhujia ovat jo monille tutut Rauno Jalavisto, Jouko Rajala, Pirkko Kauhanen, Rauli Lehtonen, Kai Partti ja Matti Niemelä.

Avainmedian hallitus nimitti Eero Antturin, 59, viestintäpäälliköksi 1.11.2018 alkaen. Hänen tehtäviinsä kuuluu viestinnän kokonaisvastuu.

– Koen uudet tehtävät luontevana jatkona. Nyt on mennyt viisi vuotta tiedottajan tehtävissä ja koko ajan olen nauttinut sekä työn sisällöstä että työtovereista. Olen myös oppinut tosi paljon siitä, miten medialähetystyö käytännössä vaikuttaa. Myös lukuisiin työmme kannattajiin ja esirukoilijoihin olen tutustunut ja saanut olla yhteydessä, kertoo Eero.

– Uskon, että meillä on vielä paljon parannettavaa Avainmedian tekemän työn tunnettuuden lisäämisessä. Koen kuitenkin kaikista tärkeimmäksi sen luottamuksen säilyttämisen, joka meillä jo on kristittyjen keskuudessa yli seurakuntarajojen. Koen erityisenä haasteena sen, että voisimme yhdessä seurakuntien kanssa kasvattaa sukupolven, jolle lähetystyö kaikissa muodoissaan olisi luonteva ja luonnollinen osa elämää, Eero Antturi sanoo.

Haluatko auttaa työtämme?