fbpx

12.2.2018

Tellus-konferenssi lähestyy

Tellus 2018 on paikka, jossa kaikki lähetystyöstä kiinnostuneet voivat kohdata toisensa.

Telluksessa nuorisolla on mahdollisuus oppia tuntemaan pastorit, vanhimmat, lähetysaktiivit, lähetystyöntekijät ja seniorilähetit, kun kokoonnutaan yhteisen teeman äärelle.

Konferenssi järjestetään Lahden helluntaiseurakunnan tiloissa.

Tellus 2018 ohjelma

Perjantaina 23.3.

Päivän teemoja ovat: Lähetystyö seurakunnan ytimessä, Lähetys ja me, Lähetys ja minä sekä Ytimessä. Puheenvuoroja käyttävät muun muassa Markku Ojaniemi, Tino Varjola, Veera Hug, Matti Karvinen, Mira Kariluoto, Riina Happonen, Arto Heinonen, Niilo Närhi, Mika, Mika Yrjölä ja Juha Lehtonen. Musiikista vastaa Fuel Worship.

Lauantai 24.3.

Päivän teemoja ovat: Lähetystyön jatkuvuus ja lähetystyön tulevaisuus. Kanavissa on aiheina Lähetystyössä teltantekijänä, Lähetystyö somessa, Evankeliumi, joka koskettaa ja jonka voi ymmärtää sekä Lähetystyö paikallisseurakunnan ytimessä. Puhujina ovat mm. Ari Rocklin, Mika Yrjölä, Riikka Miettinen, veli Aaron ja Lari Launonen. Iltatilaisuudessa teemana ”Tellus – no limits”, puhujina Veera Hug ja veli Aaron.

Väliajoilla voit tavata kokeneita lähetystyöntekijöitä ja verkostoitua, inspiroitua sekä tutustua helluntaiherätyksen lähetysjärjestöjen toimintaan ja hankkia tietoa lähetyskoulutuksesta.

Lisätietoja, ilmoittautuminen ja tarkka ohjelma: www.telluskonferenssi.fi

Järjestäjät: Avainmedia          Fida     Iso Kirja -opisto          Lahden helluntaiseurakunta

 

Haluatko auttaa työtämme?