fbpx

Tilaus- ja toimitusehdot

Avainmedia Lähetysjärjestö ry:n verkkokaupan tilaus- ja toimitusehdot

Tilaaminen
Avainmedialta voi tilata eri kielillä olevaa kristillistä materiaalia osoitteessa https://www.avainmedia.org/kauppa/

Toimitusaika
Normaali toimitusaika on 2–14 arkipäivää tilauksesta. Viikonloppuina ja juhlapyhinä ei ole toimitusta. Heinäkuussa ei ole toimituksia.

Toimitusmaksu
Verkkokauppa lisää tilaukseen automaattisesti toimitusmaksun, joka perustuu Postin voimassaolevaan hinnastoon.

Tilauksen maksaminen
Maksutapana on Checkout-verkkomaksu, joka sisältää laajan valikoiman eri maksutapoja. Vaihtoehtoisesti lähetämme laskun, joka saapuu tilauksen yhteydessä. Laskun maksuaika on 14 päivää. Maksumuistutuksesta perimme 5,00 € lisämaksun.
Tilaus toimitetaan paketin koosta riippuen joko toimitusosoitteeseen tai lähimpään postitoimistoon. Yksityishenkilöiden postilokero- tai poste restante -osoitteisiin emme toimita tilauksia.

SSL-suojaus
SSL on lyhenne sanoista Secure Socket Layer, joka tarkoittaa tiedonsuojaamista. SSL luo salatun ja suojatun yhteyden tietokoneesi ja serverimme välillä. Näin ollen kaikki tiedonsiirto salataan ja ulkopuoliset eivät saa tietoja käsiinsä. Emme tallenna tili- tai korttitietoja, näitä tietoja käytetään ainoastaan maksun yhteydessä.

Tietosuoja
Katso Avainmedian Tietosuojaseloste.

Tilauksen peruminen

Tehdyn tilauksen voi perua veloituksetta siihen saakka, kuin tilausta ei ole toimitettu. Tämän jälkeen asiakkaalta veloitetaan lähetyskulut.

Reklamaatiot
Toimitusta koskevat huomautukset on tehtävä seitsemän (7) päivän kuluessa tuotteiden vastaanotosta.

Palautusoikeus
Tilaamillasi tuotteilla on 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön. Tuotteen voit palauttaa maksutta käyttämällä postista saatavaa Asiakaspalautus-osoitekorttia. Tuotteen palautusosoite on Avainmedia, Jäspilänkatu 2, 04250 Kerava, lisätietoja palauttamisesta saa lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info (at) avainmedia.org. Postista saa palautuskuitin todisteeksi palautuksesta.

Palautuksissa asiakkaalle hyvitetään tuotteen summa tilauksessa käytetylle maksutavalle 7 päivän kuluessa, siitä kun tuote on saapunut myyjälle.

Yhteytiedot

Avainmedia Lähetysjärjestö ry
Y-tunnus 0201348-9
Jäspilänkatu 2, 04250 Kerava
info (at) avainmedia.org
puh. +358 20 7414 530