fbpx

Juutalaiset

Israelin Jumala haluaa omaisuuskansansa tulevan tuntemaan Hänet. Osoitamme heille tämän tien, joka löytyy Messiaassa.

Median avulla Messiaan tuntemusta venäjäksi ja hepreaksi

Avainmedian juutalaistyö alkoi vuonna 1986 Raamattujen jakamisella Neuvostoliiton juutalaisille. Aluksi jaettiin hengellistä kirjallisuutta lähinnä Moskovassa. Vuonna 1992 työ vakiintui, Moskovaan avattiin toimisto, josta käsin työtä oli helpompi johtaa. Venäjän juutalaisille jaetaan Raamattuja, Lastenraamattuja, venäläis-heprealaisia Uusia testamentteja sekä heprean- ja venäjänkielisiä lehtisiä. Avainmedian juutalaistyö keskittyy Raamatun sanan, evankeliumin, levittämiseen Kirjan kansalle. IVY-maissa ja Israelissa työntekijät ovat paikallisia uskovia.

IVY-maat

IVY-maissa on eri arvioiden mukaan vielä sadoista tuhansista miljoonaan juutalaista. Joka tunti 24/7 postitetaan venäjänkielinen Raamattu. Ukrainassa Raamattuja jaetaan myös sota-alueella.

 

  • Pietari / Venäjä – kirjallisuuden postitus, seurakuntatyö, sosiaalinen avustustyö
  • Rovno / Ukraina – kirjallisuuden postitus, seurakuntatyö
  • Bishkek / Kirgisia – seurakuntatyö, lapsityö, kirjallisuustyö
  • Baranovitshi / Valko-Venäjä – evankelioimistyö

Avainmedian juutalaistyön kautta saat mahdollisuuden lähettää Jumalan Sanaa ja muutakin apua juutalaisille, jotka asuvat IVY-maissa antisemitismin ja islamin keskellä. Mediatyön kautta seurakunnat voivat osallistua hepreankielisten todistusohjelmien kuvaamiseen ja niiden levittämiseen.

Israel

Yeshuachai.tv

Avainmedia oli perustamassa heprean kielellä evankelioivaa YeshuaChai.tv-nettikanavaa Israelissa. Alkuperäisen suunnitelman mukaan messiaaniset juutalaiset vastaavat nyt kanavan ylläpidosta ja ohjelmatuotannosta. Avainmedian edustaja on kanavan hallituksen puheenjohtaja ja Avainmedia auttaa taloudellisesti ja tietotaidolla. Yeshuachai.tv näkyy internetissä ja älypuhelinsovelluksella.

Beit Hallel -seurakunnan jälkihoitotyö

Beit Hallel on Ashdodin kaupungissa, Israelissa, sijaitseva hepreankielinen messiaaninen seurakunta. Seurakunta on onnistunut tavoittamaan maahan virtaavia venäjänjuutalaisia, joista monellakaan ei ole entuudestaan Israelissa sukulaisia eikä tuttavia.

Seurakunta kutsuu uusia ihmisiä mukaan toimintaansa esimerkiksi bussiretkillä raamatullisille paikoille. Juuri tässä kohtaa Avainmedian apu on tärkeää: Kaksi puolipäiväistä jälkihoitotyöntekijää pitää yhteyttä tilaisuuksissa vierailleisiin uusiin ihmisiin ja opastaa uskoon tulleita kristityn elämään. Avainmedia maksaa jälkihoitotyöntekijöiden palkan. Yhteistyötä on tehty syksystä 2015 alkaen.

Haluatko auttaa työtämme?