fbpx

25.3.2019

Suomalaisille uusi uskoontuloon johdattava sivusto

Sivusto www.tuleuskoon.fi auttaa vastaamaan elämän tärkeimpään kysymykseen.

Avainmedia ryhtyy tavoittamaan suomalaisia entistä tehokkaammin. Evankelioinnin avuksi on tehty uudet verkkosivut www.tuleuskoon.fi.

Uutta intoa
– Haluamme nähdä, että suomalaisia tulee uskoon, tiivistää kotimaan mediatyöstä vastaava Janne Maunumäki hankkeen tarkoituksen.
– Uskoontulo ei ole rakettitiedettä eikä vaikeaa, hän lisää.
– Seurakuntien suurin haaste on tänään se, että on lakattu tavoittamasta ulkopuolisia. Toivon, että tarjoamamme nettisivusto tulee seurakunnille ja uskoville hyödylliseksi työkaluksi ihmisten saavuttamisessa, sanoo toiminnanjohtaja Niilo Närhi.
– Tarvitsemme uuden innon suomalaisten evankelioinnissa ja kaikkia metodeja ja työkaluja tarvitaan avuksi tähän!

Monipuolinen sisältö
Uudella sivustolla saa vastauksia kysymyksiin, voi katsoa uskoon tulleiden suomalaisten todistusvideoita ja perehtyä uskon perusteisiin. Evankelista Marko Selkomaalta on videoita, joissa opastetaan uuteen elämään uskoontulon jälkeen.
Uuden sivuston kautta voi halutessaan keskustella sähköisesti jälkihoitotyöntekijän kanssa. Kysymykset voi lähettää lomakkeella ja vastaukset lähetetään sähköpostilla. Hyvä Sanoma ry vastaa keskusteluista.
”Askeleet Jumalan luokse” johdattaa konkreettisesti uskoontuloon. Seurakunnat saavat Avainmedialta saman, valmiin toiminnon kotisivujansa varten.
Avainmedia on aina kantanut vastuuta siitä, että ihmisiä ei vain johdateta uskoon vaan että heidät opastetaan muiden uskovien pariin. Myös Tuleuskoon.fi-sivuston yhtenä tarkoituksena on auttaa ihmisiä löytämään itselleen oma seurakunta.

Nettisivujen avulla uskoon
Medialähetystyö verkkosivuston ja sen helpon löydettävyyden avulla on osoittautunut toimivaksi tavaksi kertoa etsiville ihmisille Jumalasta.
Uusi sivusto on rakennettu tutun www.netmission.fi -sivuston pohjalle. Siinä saatujen kokemusten perusteella on huomattu, että uskoon tulemisesta kertova sivusto kiinnostaa suomalaisia: www.netmission.fi -sivustolla oli viime vuonna 157 000 käyntiä, joista 53 000 oli eri kävijöitä. Tilastoista selviää myös, että sivustolla ei vain käväisty, vaan siellä oltiin pitkään. Syntisen rukouksen rukoili sivustolla viime vuonna yli tuhat ihmistä.
Niilo Närhi muistuttaa kotimaan evankelioinnin ja sen tukemisen laiminlyönnin vaaroista:
– Rukousta tarvitaan, jotta maamme hengellisen ilmaston ylle jämähtäneet paksut välinpitämättömyyden pilvet saadaan hälvennettyä. Ilman taloudellista tukea kotimaan työlle hiipuu myös ennen pitkää tuki lähetystyölle, ja sen jälkeen seurakunnista tulee vain uskovien ajanvietekerhoja. Ja jos kotimaan evankeliointi hiipuu ja sen myötä seurakunnat taantuvat entisestään, lopahtavat kohta myös lähetystyön resurssit.

Teksti Satu Rönkkö

Haluatko auttaa työtämme?