fbpx

19.2.2018

Uusia traktaatteja muslimityöhön

Avainmedian Materiaalivarasto on saanut kahdeksan uutta traktaattia suosittuun sarjaan, jossa käydään läpi yleisimpiä muslimien ennakkoluuloja ja pohdintoja kristinuskosta.

Traktaatit ovat uskoon tulleiden muslimien kirjoittamia.

Traktaattien aiheet

Puhutaanko Raamatussa Muhammadin tulosta? Ovatko kristityt ja juutalaiset pimittäneet ennustukset profeetta Muhammadista?

Rituaalipesujen merkitys islamissa ja kristinuskossa Miten ihminen voi todella puhdistua synneistään?

Kunnioittaako islam Kristusta? Osoitetaan, ettei Jeesus uskonut Muhammadiin eikä ollut hänen edeltäjänsä.

Voiko Jumala ilmestyä? Muslimien mielestä se, että Jumala on ilmaissut itsensä Kristuksessa, on herjausta ja osoittaa kristittyjen olevan monijumalaisia.

Mitä tiedät kristinuskosta? Muslimien tietämys kristinuskosta perustuu paljolti huhupuheisiin. Traktaatissa oiotaan yleisimpiä ennakkokäsityksiä, kuten että kristinusko olisi länsimainen uskonto, joka on täynnä moraalittomuutta.

Kuinka Muhammadin opetus eroaa Kristuksen opetuksesta? Selvittää muslimille, että Muhammadin ja Kristuksen opetukset poikkeavat täysin toisistaan, vastoin muslimien yleistä käsitystä samasta sanomasta.

Kunnioittaako islam neitsyt Mariaa? Islamin sanotaan kunnioittavan Mariaa, mutta toisaalta Mariaa syytetään mm. aviorikoksesta. Traktaatista selviää, ettei Raamatussa opeteta palvomaan Mariaa tai pitämään häntä lähes jumalolentona.

Onko Uudessa testamentissa ennustuksia profeetta Muhammadista? Käydään läpi oikeat merkitykset raamatunkohdista, joissa muslimien mukaan puhutaan Muhammadista.

Arabian- ja englanninkielisten traktaattien hinta on 10 snt/kpl.

Tilaukset Avainmedian nettikaupasta kauppa.avainmedia.org tai puhelimitse 020 7414 530 (puhelinvaihde ma–ke klo 10–12 ja 13–15).

Siunausta evankelioimistyöhösi!

 

Haluatko auttaa työtämme?