fbpx

8.10.2017

Yeshua Chai -kanava käynnistää mainoskampanjan Israelissa

Suomen helluntaiherätyksen medialähetysjärjestö Avainmedian perustama, evankelioiva Yeshua Chai (Jeesus elää) -nettikanava ei piilottele sanomaansa.

Yeshua Chai näkyy osoitteessa www.yeshuachai.tv

Kesällä 2017 Yeshua Chain hallitus ja työryhmä pitivät kokouksen, jossa päätettiin toteuttaa iso mainoskampanja sekulaaritelevisiokanavilla ja sanomalehdissä lokakuusta joulukuuhun 2017. On suuri ihme, että nämä tahot ovat suostuneet julkaisemaan mainokset.

Vuoden loppuun mennessä messiaaniset juutalaiset kuvaavat nettikanavalle kolme uutta evankelioivaa hepreankielistä sarjaa.

Yeshua Chain Facebook-sivusto kasvattaa tasaiseen tahtiin seuraajamääräänsä, joita on nyt noin 2800. Luku on Israelin mittasuhteissa hyvä. Kanavan ohjelmia on katsottu Facebookissa tuhansia kertoja.

Yeshua Chai -kanava saa palautetta suurimmaksi osaksi sosiaalisen median kautta. Monet juutalaiset hyökkäävät ohjelmien sanomaa vastaan ja Facebook-päivityksistä syntyy usein kiivas keskustelu ja kommentointi. Toisaalta monet antavat myös palautetta, että ovat yllättyneitä ohjelmien viestistä ja kuinka agressiivisiinkin fb-kommentteihin vastataan hyvässä hengessä.

Yeshua Chai on alkuperäisen suunnitelman mukaisesti nyt vankasti paikallisten hallinnoima ja ylläpitämä kanava. Sen parissa puurtaa sinnikkäästi ryhmä messiaanisia juutalaisia. Avainmedia on edelleen sen hallituksessa mukana sekä auttaa tietotaidollaan ja taloudellisesti.

Yeshua Chai -kanavalla on uusi tunnus.

Haluatko auttaa työtämme?