Juutalaiset saavat kuulla Messiaasta omissa kodeissaan.

Ainutlaatuinen avautuminen juutalaisten evankelioinnissa

Jaa somessa

Tänä vuonna Israelissa alkaa näkyä joka viikko 24/7-kaapelikanavalla heprean kielellä evankelioivia ohjelmia.

HOT-kaapelikanava näkyy Israelissa yli 700 000 taloudessa. Messiaasta kertovien ohjelmien näkyvyyden Israelissa mahdollistaa Avainmedian perustaman hepreankielisen YeshuaChai-kanavan ja GOD TV:n tekemä yhteistyösopimus. Kaapelikanavahankkeen nimenä on Shelanu (suom. Meidän). Shelanu-kanava alkaa näkyä tämänhetkisen tiedon mukaan maaliskuussa 2020.

Sopimusta tekemässä oli messiaanisten juutalaisten lisäksi Avainmedian arabiosaston johtaja Aaron Ibrahim, joka on ollut YeshuaChaissa mukana sen syntyvaiheista alkaen. Aaron kuuluu edelleen YeshuaChain hallitukseen toimien myös sen konsulttina ja hänet valittiin myös Shelanu-kanavan viisijäseniseen hepreankieliseen hallitukseen. Muut jäsenet ovat messiaanisia juutalaisia sekä amerikkalainen hepreaa puhuva kristitty liikemies.

Ensimmäiseksi näytetään Shelanu-tiimin tarkasti valitsemia ohjelmia. Osa ohjelmista on hepreankielisiä, mutta alussa myös arabiankielisiä evankelioivia ohjelmia tekstitetään hepreaksi. Myöhemmin kanavalla ei näy muita kuin hepreaksi tuotettuja ohjelmia ja tekstitettyjä arabiankielisiä uskoontulotodistuksia, jotka puhuttelevat Israelin sekä juutalais- että arabikatsojia. Tekstityksen hoitaa Shelanu-tiimi.

YeshuaChai-nettikanava jatkaa toimintaansa jo kahdeksatta vuotta ja se näkyy 24 h vuorokaudessa vuoden jokaisena päivänä. YeshuaChai tuottaa myös ohjelmia Shelanu-kanavalle.

Rukoile näiden mittavien ja taloudellisia sekä työresursseja vaativien hankkeiden puolesta. Shelanu-kanavalle tarvitaan nyt kaksi täysiaikaista työntekijää ja kaksi kääntäjää. Heidän palkkakulunsa on 80 000 euroa vuodessa. Lisäksi tarvitaan tv-kalustoa. Kiitetään elon Herraa tästä historiallisesta mahdollisuudesta kertoa Messiaasta juutalaisille Israelissa heidän omissa kodeissaan!

Tue kohdetta – lahjoita