Rohkea evankeliointi puhuttelee islaminuskoisia

Arabit ja muslimit

Tapahtuu nyt

Yassir Ericistä piispa

Piispallinen kaitsentamalli on käytössä lukuisissa herätyskristillisissä yhteisöissä eri puolilla maailmaa.

Yassir Ericistä piispa

Piispallinen kaitsentamalli on käytössä lukuisissa herätyskristillisissä yhteisöissä eri puolilla maailmaa.

Evankeliumia arabi- ja muslimimaailmaan

Avainmedia välittää evankeliumia arabiaksi satelliittitv-lähetysten, älypuhelinsovellusten, internetin, sosiaalisen median, radion ja kirjallisuuden kautta. Työ tavoittaa arabiankielisiä ympäri maailman ja Al Hayat -kanava saa arabiankielistä palautetta yli 180 maasta. Arabiankielinen Al Hayat -kanava on saanut vuodesta 2003 lähtien yli 651 miljoonaa palautetta. Sosiaalinen media tavoittaa arabiankieliset ja sitä käytetäänkin hyödyksi evankelioinnissa ja opetuslapseuttamisessa.

Koronapandemiakaan ei estänyt evankeliumin levittämistä arabi- ja muslimimaailmaan vaan päinvastoin avautui jopa uusia työmahdollisuuksia. Etenkin kevään 2020 suorat Facebook-lähetykset (parhaimmillaan 18 suoraa lähetystä viikossa) levittivät sanomaa tehokkaasti arabikatsojien rynnätessä nettiin ja sosiaaliseen mediaan etsimään lohdutusta ja elävää Jumalaa. 

Vuonna 2023 Al Hayat sai yli 109 miljoonaa katsojareaktiota, joihin kansainvälisten mediatoimijoiden tapaan lasketaan puhelut, kirjeet, teksti- ja ääniviestit, sähköpostit, videoiden katselukerrat ja niiden kommentoinnit, livelähetyksien palautteet ja kommentoinnit, YouTube-jaot ja kommentoinnit sekä Facebook-kommentit, Fb-videokatselut ja Fb-yksityisviestit. Al Hayat -kanavan suoratoistolähetyksiä katsottiin ja ladattiin vuonna 2023 yli 236 miljoonaa kertaa.

Tule mukaan – lahjoita

Voit lahjoittaa käyttämällä verkkopankkia, korttimaksua tai MobilePaytä.

Ns. klassisen arabian lisäksi Avainmedia tuottaa ohjelmia eri arabian murteilla. Nämä ovat saaneet huikean suosion koskettaen arabikatsojien sydämiä ja mm. YouTube-kanavilla jaksoilla on ollut satoja tuhansia katsojia. Ohjelmatuotannossa on jo sarjat Saudi-Arabian, Marokon, Sudanin, Egyptin, Kuwaitin, Irakin, Jemenin ja Libyan murteilla. 

Satelliittitelevisiolähetyksinä: 

  • Nilesat – Downlink frequency: 11393 MHz / Polarity: Horizontal / Symbol Rate: 27,500 / FEC: 3/4 

Digitaalisesti: 

Voit tilata veloituksetta infokortteja, jossa tietoja arabiankielisestä Al Hayatista kaupastamme.

Al Hayatilla ohjelmia tauotta vuoden jokaisena päivänä 

Arabiankielinen Al Hayat -kanava perustettiin 2003 ja on Avainmedian hallinnoima. Kanavan rohkeasti evankelioiva sekä islamia haastava ja sen oppeja paljastava ohjelmisto on alusta saakka herättänyt suurta keskustelua ja kiinnostusta sekä arabimaiden kansalaisten keskuudessa että sekulaarimediassa.

Al Hayatilla lähetetään yli 70 eri tv-sarjaa, joista puolet on Avainmedian tuotantoa ja loput muiden ulkomaisten toimijoiden tuottamia. Monesta Al Hayatin esiintyjästä on tullut arabimaailmassa tunnettuja tv-kasvoja. Heidän viikoittaisilla ohjelmillaan on parhaimmillaan miljoonia katsojia. Al Hayatilla näkyy lisäksi maanantaista lauantaihin joka päivä tunnin pituinen suora lähetys. Facebookissa Al Hayatilla on joka viikko kahdeksan suoraa lähetystä. 

Maailmanlaajuinen tuottaja- ja jälkihoitoverkosto 

Eri puolilla maailmaa sijaitsevat arabiankieliset jälkihoitotiimiläiset, vapaaehtoiset arabiseurakunnissa, 24-tuntinen puhelinpäivystys ja sosiaalisen median tehokas käyttö auttavat kiinnostuneiden ja uskoon tulleiden opetuslapseuttamisessa ja paikallisuskovien yhteyteen saattamisessa. Suuret palautemäärät ovat haaste, jossa Avainmedian arabiosaston 35  toimintavuoden aikana rakentama maailmanlaajuinen yhteistyöverkosto on korvaamaton apu. Päätarkoitus on auttaa ja vahvistaa arabi- ja muslimimaiden kristittyä vähemmistöä seurakuntatyössä sekä edesauttaa mediatyön voimin uusien seurakuntien syntymisessä, erityisesti muslimitaustaisille. 

Al Hayat lanseerasi vuonna 2023 koekäyttöön  ChatGPT:n alati kasvavien palautemäärien jälkihoidon nopeuttamiseksi ja työtaakan helpottamiseksi. Yli kahden vuoden ajan kehitetty ChatGPT vastaa katsojien kysymyksiin kristillisestä ja uskoon tulleen muslimin näkökulmasta. 

Rukouspäivä ex-muslimien puolesta

Vuotuinen kansainvälinen rukouspäivä ex-muslimien puolesta jälleen 18.11.2024

Avainmedia ja Communio Messianica (maailmanlaajuinen ex-muslimiverkosto, jossa on edustajia yli 80 maasta) ovat järjestäneet vuodesta 2020 Kansainvälisen Rukouspäivän 18. marraskuuta muslimimaailman ja uskoon tulleiden muslimien puolesta. Mukana olevien tahojen piiriin kuuluu miljoonia uskovia ja esirukoilijoita eri puolilta maailmaa.

Päivän aikana lähetetään kaksituntinen englanninkielinen Rukouslähetys, joka näkyy eri satelliittikanavilla, sosiaalisessa mediassa, YouTubessa ja arabiankielisellä Al Hayat -kanavalla. Monissa maissa seurakunnat järjestävät omalla äidinkielellään päivän tai jopa 48 tuntia kestäviä rukousvartioita.

Suoraa lähetystä voi seurata 18.11.2024 Avainmedian UskoTV:ltä ja Al Hayatin sivustolta.

Tule mukaan rukoilemaan uskoon tulleiden muslimien puolesta: varjelusta, hyvää hengellistä kasvua ja rohkeutta seurata Jeesusta!