Koulutamme ja varustamme kansoja saavuttaaksemme ihmisiä evankeliumilla

Projektit

Tapahtuu nyt

Median keinot valjastetaan tavoittamaan thaimaalaiset

Avainmedia aloitti 2021 kolmivuotisen projektin, jonka päämääränä on saavuttaa median keinoin Thaimaan saavuttamattomat 78 kansanryhmää ja muut yli 69 miljoonaisen kansan ihmiset, jotka eivät ole vielä kuulleet ilosanomaa Jeesuksesta.

Mukana projektissa ovat Avainmedian lisäksi lähetysjärjestö Fida sekä Suomen helluntailiikkeen perustama Thaimaan Full Gospel Church (TFGC) ja sen 160 seurakuntaa.

Projektin aikana mediakoulutuksia on järjestetty kaksi kertaa paikan päällä ja useita kertoja etäyhteydellä. Etäyhteyksien ansiosta koronavuodet eivät hidastaneet hankkeen kulkua.

Hankkeen tavoite on, että kun hanke on valmis kesällä 2024, TFGC-seurakunnilla on strategia, seurakunnat striimaavat aktiivisesti ja tuottavat monipuolisia ohjelmia sekä käyttävät sosiaalista mediaa, minkä tuloksena sieluja pelastuu.

Panchaphat löysi vastauksia

Bangkhae phalang -seurakunta panosti erään Avainmedian pitämän koulutuksen jälkeen etenkin sosiaaliseen mediaan. Sen hedelmistä kertoo Panchaphat Siriphongmethin todistus:

– Minulla oli huoli läheisistäni ja rahasta, joten etsin siunauksia ja vastauksia buddhalaisuudesta. En kuitenkaan saanut vastauksia, kertoo Panchaphat Siriphongmethi elämästään.
– Ystäväni kertoi eräästä kristillisestä Facebook-sivusta. Menin tutkimaan sivua pari, kolme kertaa.
– Halusin oppia tuntemaan tämän Jumalan, josta Facebookissa kerrottiin.

Panchaphat löysi netistä Bangkhae phalang -seurakunnan.

Panchaphat katsoi seurakunnan lähetystä netistä viitisen kertaa ennen kuin päätti mennä kirkkoon paikan päälle. Kirkosta löytyi pastori, joka johdatti Panchaphatin uskoon.
– Minut kastettiin ja nyt olen seurakunnan jäsen!

Panchaphat haluaa sanoa oman kokemuksensa perusteella, että hänestä on todella hyvä asia, että seurakunta tekee online-lähetyksiä, jotta tilaisuuksia voi katsella netistä ja mennä myös paikan päälle.

Kun ensimmäinen uutinen nimenomaan paikallisen mediatyön kautta uskoon tulleesta nuoresta naisesta kiiri, sytytti tapaus lisää pastoreita ja seurakuntia eri puolilla Thaimaata.

Tule mukaan – lahjoita

Voit lahjoittaa käyttämällä verkkopankkia, korttimaksua tai MobilePaytä.