Podcastit

Ylösnousemus ja kuolemanjälkeinen elämä

Meitä kaikkia askarruttaa kysymys ”Mitä tapahtuu kuoleman jälkeen?”
– Se on massiivisen suuri ja yksi ihmiselämän tärkeimmistä kysymyksistä. Onko ihmiskunnalla toivoa vai sanooko kuolema todella lopullisen sanan? Ja jos meillä on toivoa, millainen tämä toivo sitten on? Teologi Janne Saarela paneutuu eri näkökulmista Jeesuksen ylösnousemukseen ja kuolemanjälkeiseen elämään. Viisiosainen podcast yhdistelee historiaa, teologiaa, apologetiikkaa ja filosofiaa.

Tuotantovuosi: 2024
Jaksoja: 5

Kuuntele

Tekopyhät

Tässä podcastissa me ihmetellään Jumalaa ja ihmisiä. Me ei osata antaa kovinkaan paljon vastauksia, mutta luvataan olla rehellisiä. Meitä kiinnostaa, miten löytää Jeesus niistä elämän alueista, joista mieluiten vaikenemme ja jotka ovat opitun kulttuurin ulkopuolelta. Mikä uskossa on oikeasti tärkeää ja olemmeko rajanneet Jumalan liian pieneksi? -Juha Lehtonen & Rebecca Palmi.

Tuotantovuosi: 2022
Jaksoja: 7

Kuuntele

Järkevä usko

Teologi-pastori Janne Saarelan 10-osaisessa podcastissa tutustutaan apologetiikkaan, eli kristinuskon puolustamiseen.

Tuotantovuosi: 2022
Jaksoja: 10

Kuuntele

Niinapenkissä

Niinapenkissä-podcastissa Niina Männistön vieraina on kristittyjä miehiä ja naisia joiden urapolut ja elämän kokemukset inspiroivat ja todistavat Jumalan johdatuksesta.

Tuotantovuosi: 2022
Jaksoja: 11

Kuuntele

Podcastaa tulella

Ville Pitkänen ja Mikael Meklin käsittelevät opetuksellisia aiheita Raamatusta. Keskustelun lomassa ihmetellään elämää ja Jumalaa.

Tuotantovuosi: 2022
Jaksoja: 10

Kuuntele