Podcastit

Silloinkin valo voitti – Sara Saarela

Sara Saarelan sarjassa käsitellään sitä, miten evankeliumi levisi ensimmäisellä vuosisadalla Paavalin julistuksen kautta. Jumalan voima ei ole sidottu maailman olosuhteisiin. Jeesus syntyi pimeään Rooman valtakuntaan, missä väkivalta ja vahvat hallitsivat. Valo syttyi ja pimeys sai väistyä. Ja tätä valoa ei kukaan voi sammutaa – ei tänäänkään.

Tuotantovuosi: 2024
Jaksoja: 8

Kuuntele

Ylösnousemus ja kuolemanjälkeinen elämä – Janne Saarela

Meitä kaikkia askarruttaa kysymys ”Mitä tapahtuu kuoleman jälkeen?”
– Se on massiivisen suuri ja yksi ihmiselämän tärkeimmistä kysymyksistä. Onko ihmiskunnalla toivoa vai sanooko kuolema todella lopullisen sanan? Ja jos meillä on toivoa, millainen tämä toivo sitten on? Teologi Janne Saarela paneutuu eri näkökulmista Jeesuksen ylösnousemukseen ja kuolemanjälkeiseen elämään. Viisiosainen podcast yhdistelee historiaa, teologiaa, apologetiikkaa ja filosofiaa.

Tuotantovuosi: 2024
Jaksoja: 5

Kuuntele

Valmistaudu muutokseen – Roope Laukkonen & Veera Hug

Roope Laukkonen käsittelee 10 -osaisessa Valmistaudu Muutokseen -sarjassa länsimaisen Kristillisyyden muutoksia viimeisten 150 vuoden aikana ja niiden vaikutuksia sekä seurakuntien rakenteisiin, ihmisten asenteisiin että Kristinuskon vaikutukseen yhteiskunnan keskellä. Sarjassa haastetaan katsojaa sekä näkemään suurempi kokonaiskuva ja sen mukana tuleva toivo, että omistamaan 100 vuoden näky yhteiskunnasta, jossa Jumalan Sanan periaatteet tuottavat kokonaisvaltaista siunausta koko luomakunnalle.

Tuotantovuosi: 2024
Jaksoja: 10

Kuuntele

Tekopyhät – Juha Lehtonen & Rebecca Palmi Virtanen

Tässä podcastissa me ihmetellään Jumalaa ja ihmisiä. Me ei osata antaa kovinkaan paljon vastauksia, mutta luvataan olla rehellisiä. Meitä kiinnostaa, miten löytää Jeesus niistä elämän alueista, joista mieluiten vaikenemme ja jotka ovat opitun kulttuurin ulkopuolelta. Mikä uskossa on oikeasti tärkeää ja olemmeko rajanneet Jumalan liian pieneksi? -Juha Lehtonen & Rebecca Palmi.

Tuotantovuosi: 2024
Jaksoja: 24

Kuuntele

Järkevä usko – Janne Saarela

Teologi-pastori Janne Saarelan 10-osaisessa podcastissa tutustutaan apologetiikkaan, eli kristinuskon puolustamiseen.

Tuotantovuosi: 2022
Jaksoja: 10

Kuuntele

Niinapenkissä – Niinä Männistö

Niinapenkissä-podcastissa Niina Männistön vieraina on kristittyjä miehiä ja naisia joiden urapolut ja elämän kokemukset inspiroivat ja todistavat Jumalan johdatuksesta.

Tuotantovuosi: 2022
Jaksoja: 11

Kuuntele

Podcastaa tulella – Ville Pitkänen & Mikael Meklin

Ville Pitkänen ja Mikael Meklin käsittelevät opetuksellisia aiheita Raamatusta. Keskustelun lomassa ihmetellään elämää ja Jumalaa.

Tuotantovuosi: 2022
Jaksoja: 10

Kuuntele