Tule mukaan viemään evankeliumia yksilöille ja lahjoita työhömme

Lahjoita

Sinun rukouksiasi ja tukeasi tarvitaan, jotta mahdollisimman moni saisi kuulla ja vastaanottaa evankeliumin. Avainmedia toimii täysin lahjoitusvaroin.  

Lämmin kiitos tuestasi! 

Muut lahjoitustavat

Keräyslupa: RA/2021/1670 alkaen 1.1.2022, myöntäjä Poliisihallitus 9.12.2021. Varat käytetään Avainmedian medialähetystyöhön Suomessa ja ulkomailla. 

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Avainmedia seuraa erilaisten viestintävälineiden kautta tulevia lahjoituksia (esim. lehti, kirje, netti) ja siksi yhteen ja samaan tarkoitukseen/kohteeseen tuleva lahjoitus voidaan lahjoittaa eri viitenumeroita käyttäen. Avainmedian verkkosivuilla olevat lahjoitusviitteet ovat myös käyttökelpoiset.

Pankki-/tilisiirto ja MobilePay ovat kulujen puolesta edullisimmat. Lahjoituspuhelinnumeroa ja tekstiviestilahjoittamista käytettäessä operaattori veloittaa oman hinnastonsa mukaisesti lahjoituksen saajaa.

Avainmedialle ei välity lahjoittajien tietoja tekstiviesti- ja puhelinlahjoituksista.

Sinun rukouksiasi ja tukeasi tarvitaan, jotta mahdollisimman moni saisi kuulla ja vastaanottaa evankeliumin. Avainmedia toimii täysin lahjoitusvaroin.  

Lämmin kiitos tuestasi! 

Lahjoita Avainmedian medialähetystyöhön

Auta meitä tavoittamaan ihmisiä evankeliumilla ja näkemään ihmisten pelastuvan!

  • Kertalahjoitus
  • Kuukausilahjoitus
  • Nimettömänä

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun Avainmedia Lähetysjärjestö ry:lle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.

Kuluttajalla on oikeus perua lahjoitus 30 päivän sisällä lahjoitustapahtumasta. Maksunpalautusta tulee pyytää sähköpostitse osoitteesta lahjoitukset@avainmedia.org.  Maksunpalautus tehdään asiakkaan käyttämälle maksutavalle viimeistään 7 päivän kuluttua pyynnön vastaanottamisesta.