Helluntaikirkon johtava piispa saapuu Suomeen tapahtumien keskipisteestä Venäjältä.

Tule kuulemaan tuoreita tietoja Venäjältä!

Jaa uutinen

Tule mukaan kuulemaan tuoreita uutisia naapurimaamme evankelioimistyöstä Tampereen helluntaiseurakuntaan la 7.3.2020 klo 11-15. Tilaisuuteen on vapaa pääsy. Ruokailun takia tulee kuitenkin ilmoittautua. Ilmoittautumisohjeet ja päivän ohjelma alla!

Suuressa itäisessä naapurissamme seurakunnat ovat aina toimineet. Kun Jumala on vallannut uskovien sydämen, sitä ei voi pitää omana tietonaan, vaan siitä täytyy kertoa toisillekin.

Jo tsaarin Venäjällä syntyi herätyksiä, jotka ovat vaikuttaneet Suomeen asti. Evankeliset kristityt kokivat jo silloin vastustusta, joka muuttui vainoksi neuvostovuosien aikana. Kolmisenkymmentä viime vuotta Neuvostoliiton romahtamisen jälkeen ovat olleet evankeliumin voimakkaan leviämisen aikaa naapurissamme.

Ja nyt aivan viime vuosina olemme kuulleet uutisia tilanteen kiristymisestä. Terrorismin ehkäisyyn laadittuja lakeja on sovellettu myös evankeliumin levittämiseen. Tästä kaikesta huolimatta Jumalan valtakunta leviää Venäjällä.

Mikä on nyt tilanne Venäjällä? Saako siellä vapaasti evankelioida? Viedäänkö seurakunnilta rukoushuoneet?

Avainmedia haluaa kertoa näistä asioista avoimesti. Siksi olemme kutsuneet maaliskuun alussa Tampereella pidettävään Venäjä nyt -tapahtumaan Venäjän helluntaikirkon johtavan piispan Eduard Grabovenkon. Hän on tapahtumien keskipisteessä toimiessaan tuhansia seurakuntia käsittävän evankelisen kirkkokunnan johtajana. Hän saa jatkuvasti viestejä eri puolilta Venäjää paikallisista seurakunnista ja läänikohtaisista seurakuntien liitoista. Hän tuntee seurakuntien ilon ja surun aiheet.

Tilaisuuteen on vapaa pääsy.

ILMOITTAUTUMISET Tampereen Helluntaiseurakunnan toimistoon 3.3.2020 mennessä, puh. 050 542 2231 tai toimisto@tamperehelluntai.fi

Ohjelma

10.30 Tervetulokahvit

11.00 Eduard Grabovenko ja Ivan Borichevski

13.00 Lounas

14.00 Venäjän saavuttamattomat kansat, Petri Nurminen

Järjestäjät: Fida International, Avainmedia Lähetysjärjestö ja Tampereen Helluntaiseurakunta

Tue kohdetta – lahjoita