One for Israel -järjestön johtaja Erez Soref kertoo palautteita.

Ohjelmasarja vakuutti etsijän Israelissa

Jaa somessa

One for Israel -järjestön johtaja Erez Soref kertoo heidän ohjelmasarjansa saamista palautteista.

– Esitämme YouTubessa videosarjaa nimeltään ”Lies” (Valheet), jonka aiheena on paljastaa väärät käsitykset ja uskomukset, joita juutalaisilla on Jeesuksesta.

– Eräs mies oli jo kuukausia väitellyt kanssamme Raamatun ja messiaanisten profetioiden todenmukaisuudesta. Nyt saimme häneltä yllättävän viestin: – Kiitos tarkasta ja koskettavasta ohjelmastanne. Siunattuja ovat ne, jotka uskovat Jeesukseen!

Toinen palautteenantaja kertoi:

– Vielä puolitoista kuukautta sitten olin tavallinen juutalainen, joka odotti Messiaan saapumista. Mutta nyt olen israelilainen, heprealainen, Leevin sukukuntaa, joka uskoo niin heprealaisiin kirjoituksiin kuin Uuteen testamenttiin, joka on suoraa jatkoa kirjoituksiin ja uskomme juuriin. Kiitos kuuluu Herrallemme Jeesukselle.

– Perehdyin avoimin mielin eri näkökulmiin. Rabbit sanovat, että valehtelette. Katsoin lähes kaikki videonne ja tutkin, olisimmeko me juutalaiset väärässä ja Messias olisikin jo tullut.

– Epäilin aluksi, mutta nyt kiitän joka päivä siitä, että olen löytänyt totuuden. Vielä koittaa päivä, jolloin koko Israel vastaanottaa Hänet!

Tue kohdetta – lahjoita