– Seurakuntamme toiminnot eivät ”menneet kiinni” epidemian aikana, päinvastoin, olemme tehneet työtä enemmän kuin koskaan ennen, mutta erilaisessa muodossa kuin aiemmin, kertoo Israel Pochtar.

Beit Hallelin toiminnot jatkuvat Jumalan avulla

Jaa somessa

Kuluva vuosi alkoi Israelissa massiivisten koronatoimenpiteiden merkeissä.

Kuten Suomessakin uutisoitiin, organisoi Israel kansalaistensa rokottamisen tehokkaammin kuin mikään muu valtio. Samanaikaisesti liikkumista rajoitettiin erittäin tiukasti.

– Tammikuun alussa määrättiin, että kotoa ei saa kulkea 500 metriä kauemmas muuta kuin välttämätöntä asiointia varten, kertoi Avainmedian tukeman messiaanisen seurakunnan Beit Hallelin johtava pastori Israel Pochtar.

– Poliisit rakensivat tiesulkuja. Viranomaiset vaativat silti nykyistäkin tiukempia rajoituksia kansalaisten terveyden takaamiseksi.

Kauppojen, työpaikkojen ja koulujen sisäänkäynneillä mitataan kuume.

– Niin Israelissa kuin muissakin maissa on monenlaisia rajoituksia. Mutta me palvelemme kaikkivaltiasta Jumalaa, jolla ei ole rajoituksia, vaan hän voi puhkaista tien sinne, missä sitä ei ole. Ja ”kaikki, jotka Herraa odottavat, saavat uuden voiman” (Jes. 40:31).

– Seurakuntamme toiminnot eivät ”menneet kiinni” epidemian aikana, päinvastoin, olemme tehneet työtä enemmän kuin koskaan ennen, mutta erilaisessa muodossa kuin aiemmin. Olemme joutuneet olemaan muuntautumiskykyisiä toiminnoissamme, mutta se on ollut vain hyväksi, sillä olemme tavoittaneet entistä enemmän ihmisiä ja henkilökohtaisella tasolla.

Korona on iskenyt pieneen valtioon kovasti. Beit Hallel on huomannut poikkeusajan jatkuvasti kasvavana humanitaarisen avun tarpeena. Seurakunta jakaa ruokaa ja muita tarvikkeita varastoksi toistaiseksi muutetussa seurakuntarakennuksessa. Beit Hallel sai viranomaisilta luvan viedä tarvikkeita suoraan apua tarvitseville.

Seurakunnalla humanitaariseen apuun liittyy aina hengellisen apu. Tätä antavat Avainmedian palkkaamat kolme jälkihoitotyöntekijää, jotka tapaavat ihmisiä muun muassa avustusten viemisen yhteydessä.

– Olemme valtavan kiitollisia Avainmedian tuesta. Rukouksenne, rakkautenne, rohkaisunne ja anteliaisuutenne merkitsevät paljon etenkin näinä vaikeina aikoina, kiittää Israel Pochtar.

– Olette seurakuntamme ja kansakuntamme tukipilareita! Rukoilemme teille Jumalan siunausta!

Tue kohdetta – lahjoita