Elämä on lahjaa

Eläköitynyt Niilo Närhi: - Voin todeta, että olen saanut olla mukana jossakin elämää ja aikaa suuremmassa.

Jaa blogikirjoitus

Kreikkalainen filosofi Seneca lausui osuvasti: ”Hyvin eletty elämä on tarpeeksi pitkä.” Joku tuntematon ajattelija on todennut: ”Ajalla on ihmeellinen kyky osoittaa meille, mikä on oikeasti tärkeää.” Viisas Salomo arvioi erinomaisella tarkkuudella ajan eri vaikutuksia Saarnaajan kirjassa. Hänen johtoajatuksensa oli: ”Kaikella on määräaika, ja aikansa on joka asialla taivaan alla.”

Neljätoista vuotta kestänyt kauteni Avainmedia Lähetysjärjestön toiminnanjohtajana on eläköitymiseni takia ohi. Neljätoista vuotta ei maailmanhistoriassa ole pitkä aika, mutta yhden pienen ihmisen elämässä se on sitä.

Ajatellessani Avainmedian palveluksessa vietettyjä vuosia nousee pintaan paljon kokemuksia ja muistoja.

Kuten yhdessä vietetyt tuokiot ja rukoushetket asialleen antautuneen henkilökunnan kanssa, monet Avainmedian nimissä järjestetyt kokoustilaisuudet, tapaamiset Jumalan valtakuntaa rakentavien kumppaneiden kanssa, eri puolille kohdealueitamme suuntautuneet matkat ja sähköpostiini saapuneet raportit työn etenemisestä. Nämä kaikki, ja monet muut toiminnanjohtajan työhön liittyvät tehtävät, ovat jättäneet lähtemättömän jäljen elämääni.

Ilman pienintä epäilystä voin todeta, että olen saanut olla mukana jossakin elämää ja aikaa suuremmassa.

Ovathan ne tuhannet ihmiset, jotka ovat työmme kautta löytäneet Pelastajan, vapautuneet kadotukseen johtavalta polulta ja siirtyneet ikuiseen elämään johtavalle tielle. Miten tällaisen arvoa voitaisiin mitata aikaan sijoittuvilla mittareilla?

Avainmedia on saanut menneinä vuosina elää monessa mielessä ihmeiden aikaa.

Jo se, että täysin tukijoiden lahjoituksien varassa toimiva yhdistys on kyennyt kehittymään maailmanlaajuiseksi lähetysvaikuttajaksi, on minulle suuri ihme ja myös osoitus Kutsujamme uskollisuudesta.

Matkan varrella olen eri yhteyksissä tavannut monia teistä, jotka tuette Avainmedian työtä ja rukoilette sen puolesta. Tapaamisissa saadut viestit ovat osoittaneet, että Avainmedian rinnalla kulkee paljon sitoutuneita työn ystäviä. Se on ehdoton edellytys menestykselle ja sellainen siunaus, jota ilman ei kukaan evankeliumin asialla ahertava pärjää.

Toivotan kaikille armollista ja riemullista kesää!

”Olenhan minä sinua käskenyt: ole luja ja rohkea; älä säikähdy äläkä arkaile, sillä Herra, sinun Jumalasi, on sinun kanssasi, missä ikinä kuljetkin.” Joos. 1:9.

Lisää lukemista

Avainblogi

Paviaanin hyökkäys

Kaikki potilaat kuulivat, mitä Jeesus on tehnyt heidän puolestaan.