Nouse ja loista on rakennettu tukemaan seurakuntia ja yksilöitä.

Nouse ja loista -pienryhmätoiminta saanut hyvän startin

Jaa somessa

Pienryhmille tarkoitetut Nouse ja loista -sivut (nousejaloista.fi) julkaistiin kesän kynnyksellä. Samalla julkaistiin sivuilla ensimmäiset ohjelmasisällöt: Pekka ja Neea Perhon ”Elämän tarkoitus” -sarja sekä Elli Meklinin ”Minäkuva ja terve hengellisyys” -sarja. Niin ikään sarjoihin liittyvät ryhmänjohtajan oppaat ovat sivuilla ladattavissa.

– Upeaa palautetta on tullut viestien muodossa eri tahoilta, kertoo Pekka Perho. – Useita viestejä uusien pienryhmien aloittamisesta on myös tullut, niin WhatsAppin kuin Instagramin kautta. Tässä muutama:

Uutta sisältöä

– 9.8. julkaistiin Jake Lindqvistin opetussarja ”Minun Jumalani”. Sarja on todella hyvä ja uskon että siitä olisi monella paikkakunnalla hyötyä pienryhmätyössä, kertoo Pekka.

Raamatunopettaja Ville Pitkäsen sarja ”Rakastan Raamattua” ilmestyy syyskuussa. Loppuvuoden puolella julkaistaan vielä pastori Niklas Niemelän sarja ”Yltäkylläinen elämä”.

– Seurakunnat ovat osoittaneet kiinnostusta tätä uutta koulutusmateriaalia kohtaan. Varmasti syksyn aikana jo näemme, miten katsojaluvut lähtevät kehittymään, kertoo Avainmedian kotimaan työn koordinaattori Janne Maunumäki.

Uusia kuvauksiakin on jo suunnitteilla siten, että vuonna 2022 on tarkoitus kuvata ja julkaista yhteensä viisi uutta sarjaa, joissa jokaisessa on kuusi jaksoa.

Nouse ja loista -työmuoto on yhteistyöprojekti, jossa ovat mukana toiminnan käynnistäneet Pekka ja Neea Perho ja tuotantovastuussa oleva Avainmedia Lähetysjärjestö ry. Hanke  toimii ja etenee lahjoitusvaroin ja sponsorituotoin. Avainmedia ottaa vastaan hankkeelle osoitetut lahjoitukset.

Teksti Eero Antturi, kuva Joona Tuppurainen

Perusta ryhmä!

Haluatko aloittaa Nouse ja loista -ryhmän? Lataa osoitteesta nousejaloista.fi valitsemasi sarjan ryhmänjohtajan opas, joka antaa sinulle tukea ryhmän vetämisessä. Juttele asiasta myös seurakuntasi pastorin kanssa.

Yhä useampi seurakunta on ottamassa käyttöön Nouse ja loista -materiaalia pienryhmien tueksi. Nouse ja loista -sarjat on rakennettu tukemaan seurakuntia ja yksilöitä. 

Tue kohdetta – lahjoita