Me välitämme

Ihmiselämän prioriteetti on löytää yhteys Jumalaan hänen poikansa Jeesuksen Kristuksen kautta.

Jaa blogikirjoitus

Avainmedia on lähimmäisistään välittävä medialähetysjärjestö. Välittäminen tarkoittaa rakastamista, toisen hyvinvoinnin edistämistä ja hyvän tekemistä lähimmäiselle.

Me välitämme ihmisistä ja heidän sielunsa tilasta. Tämä ilmenee toiminnassamme muun muassa siinä, että olemme perustaneet erityisen kriisirahaston, joka palvelee toimintamme piirissä olevien ihmisten auttamisessa vainojen keskellä ja akuuteissa kriisitilanteissa, joissa materiaalista tai toiminnallista apua tarvitaan heidän elinolosuhteidensa parantamisessa. Emme sulje silmiämme ihmisten fyysisiltä tarpeilta vaan välitämme ja toimimme.

Välittämisen ytimenä on Raamatun sanasta nouseva vakaumuksemme, että ihmiselämän prioriteetti on löytää yhteys Jumalaan hänen poikansa Jeesuksen Kristuksen kautta. Tämä yhteys auttaa ajassa, mutta ennen muuta tämä yhteys pelastaa sielun iankaikkiselta kadotukselta ja antaa ihmiselle Jumalan suunnitteleman mahdollisuuden elää iankaikkisesti Jumalan yhteydessä. Tämä tietoisuus on toimintamme ydin. Rakastamme lähimmäistämme ja välitämme hänestä parhaiten julistamalla evankeliumia kaikille kansoille ja yksilöille.

Me välitämme yhteistyökumppaneistamme, seurakunnista ja tukijoistamme. Meillä on yhteistyökumppaneinamme myös järjestöjä ja yrityksiä. Toimimme niin, että me kaikki voimme rakentua, kasvaa ja mennä eteenpäin. Kaikki yhteistyökumppanimme ovat meille hengellisiä taistelutovereita ja tahdomme välittää heistä palvelemalla niin, että he kasvavat hengellisesti ja myös toiminnallisesti.

Välitämme seurakunnista. Olemme seurakuntien palvelijoita. Palvelemme seurakuntia niin, että seurakuntien lähetysstrategia voisi toteutua Avainmedian kumppanuuden kautta mahdollisimman hyvin.

Yksityistukijat ovat toimintamme tukijalka. Nämä henkilöt ovat rukousarmeija työmme takana mutta myös verkosto, jonka puolesta rukoilemme päivittäin. Tukija, esirukoilija, yrittäjä, seurakunta tai järjestö – me välitämme sinusta ja palvelemme sinua, jotta lähetysnäkysi voisi toteutua. Tässä meillä on jatkuvasti kehitettävää ja opittavaa.

Me välitämme henkilökunnastamme. Kotimaassa ja ulkomailla toimiva henkilökuntamme on se voimavara, joka mahdollistaa lahjoillaan, antaumuksellaan, uhrialttiudellaan ja työpanoksellaan maailman tavoittamisen evankeliumilla. Toimimme niin, että jokainen voi palvella maksimaalisesti hyödyntäen ammattitaitoaan ja samalla kokea iloa toteuttaessaan Jumalalta saamaansa kutsumusta.

Avainmedia välittää lähimmäisistään ja rakastaa heitä. Ettei yksikään hukkuisi.

Älkäämme rakastako sanoin ja puheessa, vaan teoin ja totuudessa.

Rakastakaamme toisiamme, sillä rakkaus on Jumalasta.

Jokainen, joka rakastaa, on syntynyt Jumalasta ja tuntee Jumalan.

Joh. 3:18 ja 4:7

Lisää lukemista

Avainblogi

Erilaisia ihmeitä arjen keskellä

Juri Kulakevich kertoo Juhannuskonferenssissa Jumalan ihmeistä, joita ukrainalaiset ovat saaneet kokea sodan aikana.

Avainblogi

Oletko sinä valonsytyttäjä?

”Viikoittaisen rukousillan piti alkaa, mutta kukaan uskovista ei uskaltanut lähteä kodistaan.”