Kiinnostus Jumalaa kohtaan on lisääntynyt.

Jumalaa etsitään verkkosivujen avulla

Jaa somessa

Avainmedian kolme vuotta sitten perustama sivusto Tuleuskoon.fi on osoittanut tarpeellisuutensa, sillä sitä kautta kymmenet tuhannet suomalaiset ovat saaneet apua etsiessään Jumalaa.

– Kiinnostus Jumalaa kohtaan on lisääntynyt. Ihmiset haluavat tietoa uskon asioista, on sivuston kehittänyt Janne Maunumäki Avainmedialta pannut merkille.

Tuhansia uskoon

Käyntejä sivustolla oli vuoden 2021 aikana peräti 233 122 ja sivukatseluja yhteensä 527 729. Eri käyttäjiä oli vuoden sisällä kymmeniä tuhansia, yhteensä 50 605. Sivuston tuoreista vuositilastoista selviää myös, että vuonna 2021 Tuleuskoon.fi -sivustolla olleet ihmiset ovat aktiivisesti perehtyneet sivuston eri aihealueisiin.

Sivustolla on uskon asioihin perehtymisen lisäksi mahdollisuus rukoilla pelastusrukous ja vastata kysymykseen ”Haluatko saada syntisi anteeksi ja vastaanottaa Jeesuksen elämääsi?” Tuhannet ihmiset ovat vastanneet ”Kyllä”.

Viime vuonna sivustolla oli 2436 uskoontuloa ja edellisenä vuonna 1780. Joulukuussa 2021 oli eniten eli 258 uskoontuloa. Kaiken kaikkiaan sivuston kolmen vuoden olemassaolon aikana 5693 ihmistä on vastannut ”Kyllä” pelastuskysymykseen.

– Vaikka seurakuntiin oli vaikea päästä koronapandemian aikana, niin vastauksia etsittiin verkosta. Tule uskoon -kaltainen palvelu pystyy antamaan vastauksia etsivien ihmisten kysymyksiin ja johdattamaan lähestymään Jumalaa, Maunumäki sanoo.

Sivustoa tullaan kehittämään tämän vuoden aikana. Sinne lisätään uusia uskoontulokertomuksia ja pelastusrukouksen jälkeistä jälkihoitoa parannetaan, jotta ihmiset juurtuisivat uskoon ja löytäisivät seurakuntayhteyden.

Tuleuskoon.fi -sivuilla on:

  • Uskoontuloon konkreettisesti johdattava toiminto ”Askeleet Jumalan luokse”.
  • Mahdollisuus rukoilla Pelastusrukous. Apuna on kirjoitettu ja äänitetty rukous.
  • Yhdeksän videota, joissa Marko Selkomaa neuvoo, mitkä ovat uskoontulon jälkeiset askeleet uuteen elämään. Opetus pohjautuu samannimiseen Marko Selkomaan kirjaan (Aikamedia 2014). Halutessaan voi tilata päivittäisen muistutussähköpostin videoista.
  • Ohjeet, miten löytää lähin helluntaiseurakunta kartan, paikkakunnan, sijainnin tai aakkosjärjestyksessä olevan listan avulla.
  • Ääniraamattu.
  • Uskoontulleiden suomalaisten todistuksia videoina ja teksteinä.
  • Vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin. Henkilökohtaisia vastauksia saa sivuston kautta Hyvä Sanoma ry:n yhteysevankelistoilta.

Tue kohdetta – lahjoita