Elämä voittaa!

Jeesuksen ylösnousemus on kristinuskon keskeisin tosiasia.

Jaa blogikirjoitus

”Ei hän ole täällä. Hän on noussut ylös”. Nämä sanat ja tyhjä hauta muuttivat radikaalisti ensimmäisten todistajien elämän, kuten miljoonien ja miljoonien sen jälkeen. Jeesuksen ylösnousemus on kristinuskon keskeisin tosiasia.

Jeesus Kristus nousi kuolleista ja voitti synnin ja kuoleman vallan. Se osoittaa, että Hänen sanansa ovat todet ja evankeliumi pitää paikkansa. Voimme todella saada syntimme anteeksi Hänen ristinkuolemansa kautta. Tämän ylösnousemuksen ensimmäiset todistajat olivat valmiita kuolemaan uskonsa tähden. Miljoonat uskovat ovat kokeneet ylösnousseen Vapahtajan voiman elämässään kahden vuosituhannen aikana.

Bill Gaitherin laulussa todetaan upeasti: ”Because He lives, I can face tomorrow”. Koska hän elää, voin kohdata huomispäivän. Tutustihan tuo laulu on suomennettu nimellä ”Mun Jeesus elää, siksi elää tahdon”.

Kristuksen ylösnousemus antaa meille toivon ja rohkeuden tämän päivän koettelemuksiin. Hän on meidän kanssamme joka päivä.

Jeesus sanoi, että jokaisella, joka Häneen uskoo, on iankaikkinen elämä. Meillä on turva iankaikkisuusperspektiivistä käsin. Koska Jeesus nousi ylös, mekin saamme elää iankaikkisesti. Elämä ei pääty tähän. Päivä tulee, että saamme nähdä uskossa nukkuneet läheisemme.

Ylösnousemus antaa voiman ja rohkeuden palveluun. Pyhän Hengen vuodatus on merkki siitä, että Jeesus ei jäänyt hautaan. Kun tehtävä oli suoritettu ja Vapahtajamme otettiin ylös Isän oikealle puolelle, Pyhä Henki vuodatettiin.

Ylösnousemustoivon tähden Paavali kirjoitti: ”Olkaa siis vahvoja ja järkähtämättömiä, rakkaat veljeni, ja tehkää aina innokkaasti Herran työtä. Tietäkää, ettei Herra anna teidän työnne mennä hukkaan. 1. Kor.15:58.

Lisää lukemista

Avainblogi

Erilaisia ihmeitä arjen keskellä

Juri Kulakevich kertoo Juhannuskonferenssissa Jumalan ihmeistä, joita ukrainalaiset ovat saaneet kokea sodan aikana.

Avainblogi

Oletko sinä valonsytyttäjä?

”Viikoittaisen rukousillan piti alkaa, mutta kukaan uskovista ei uskaltanut lähteä kodistaan.”