ShelanuTV:n ohjelma Messiaasta johti nuoren miehen uskoon.

ShelanuTV iloitsi ensimmäisestä kastetusta

Jaa somessa

Juutalaisille suunnattu hepreankielisen ShelanuTV:n henkilökunta riemuitsi kesäkuun alussa ensimmäisestä ihmisestä, joka löysi Jeesuksen nimenomaan ShelanuTV:n kautta ja kastettiin.

– Tämä nuori mies on kotoisin rikkinäisestä ja väkivaltaisesta kodista.

Hän katseli kanavaamme, koki Jeesuksen koskettavan sydäntään ja halusi tietää lisää, kertoo kanavan johtaja Evan.

– Hän otti meihin yhteyttä ja pyysi meitä lähettämään Uuden testamentin ja kirjoja Jeesuksesta. Lähetimme hänelle, mitä hän pyysi, ja kuten aina, lisäsimme lähetykseen lahjakortin Dugit-lähetyskeskuksen kahvilaan. Evan jatkaa:

– Muutamaa päivää myöhemmin nuorimies tuli käymään Dugit-kahvioon ja siellä työskentelevät evankelistat ottivat hänet iloisesti vastaan. He keskustelivat monta tuntia Jeesuksesta.

– Pian tämän jälkeen hän tapasi Dugitin perustajan Avi Mizrachin raamatuntutkistelua varten. Raamattuhetken jälkeen mies rukoili Avin kanssa ja pyysi saada kasteen. Seuraavalla viikolla Shelanu- ja Dugit-tiimit matkustivat miehen kanssaan Genesaretinjärvelle, jossa hänet kastettiin.

Lopunajan sato

– On todella rohkaisevaa ja iloista nähdä, kun uusi uskova astuu Jumalan valtakuntaan suorana seurauksena työstä, jota teemme ShelanuTV:ssä. Uskon, että tavoitamme lisää Israelin kadonneita ja nälkäisiä lampaita, Evan ennakoi.

– Rukoile, että Herra jatkaa kanavamme ohjaamista, että olisimme herkkiä Hänen johdatukselleen ja tietäisimme, mitä ohjelmia tuottaa ja milloin on oikea aika lähettää ne ollaksemme tehokas väline Hänen työssään.

Evan kiittää rukouksista ja tuesta ShelanuTV:lle.

– Olemme kiitollisia Jumalalle jokaisesta teistä. Rukoilen teille siunausta. Työskentelemme yhdessä vahvistaaksemme ja rakentaaksemme Messiaan ruumista ja tuodaksemme lopunajan sadon!

ShelanuTV:n ohjelmia voi katsoa netissä osoitteessa www.shelanu.tv

Tue kohdetta – lahjoita