– Seurakuntamme on aloittanut uuden palvelutyön kaupunkiimme saapuville ukrainalaisille pakolaisille, kerrotaan Beit Hallel -seurakunnasta.

Ukrainalaiset pakolaiset löysivät Jeesuksen

Jaa uutinen

– Seurakuntamme on aloittanut uuden palvelutyön kaupunkiimme saapuville ukrainalaisille pakolaisille, kerrotaan Avainmedian tukemasta Beit Hallel -seurakunnasta Ashdodista.

– Herra asetti sydämiimme halun siunata uusia juutalaisia ​​siirtolaisia, ukrainalaisia ​​pakolaisia. Viemme heitä viikoittain Jerusalemiin ja sen ympäristöön joka viikko, jossa näytämme heille Jerusalemin raamatullisia paikkoja ja kerromme heille samalla evankeliumin.

– Viimeisimmän Jerusalemin vierailumme aikana veimme ryhmän ​​Öljymäelle aikaisin aamulla, ja kerroimme heille, mitä oli tapahtunut Temppelivuorella, jossa Abrahamin piti uhrata poikansa, mutta Jumala korvasi sen oinaalla.

­– Kerroimme, että Jerusalem on paikka, jossa Herra vapaaehtoisesti antoi henkensä puolestamme ja Hänen pyhä verensä pesi pois syntimme. Jaoimme myös henkilökohtaiset todistuksemme ja kerroimme, että kun teemme tietoisen päätöksen ja kutsumme Jeesuksen sydämiimme uskon kautta, saamme anteeksiannon ja aloitamme uuden suhteen Isään Jumalan uudestisyntyneenä lapsena.

– Kutsuimme ryhmäläisiä rukoilemaan kanssamme pelastusrukouksen, mikäli he olisivat valmiita ottamaan vastaan ​​Jeesuksen Kristuksen Herrakseen ja Vapahtajakseen. Kaksi naista ja mies nostivat välittömästi kätensä ja ilmaisivat halunsa rukoilla. Pidimme heitä kädestä kiinni ja rukoilimme. Siellä Öljymäellä kolme uutta sielua astui Taivasten valtakuntaan!

– Kutsuimme heidät kaikki mukaan jumalanpalveluksiimme Beit Halleliin sekä liittymään kotiryhmäämme, jotta he voisivat oppia lisää Herrasta ja vahvistua uskossaan. He sanoivat tulevansa mielellään. Kiitos Herralle!

Tue kohdetta – lahjoita