Radioaseman puhelinpäivystys Ukrainassa koko ajan käytössä.

Riipaisevia puheluita Ukrainassa

Jaa uutinen

Radio M:n työntekijät kiittävät tuesta ja esirukouksista ja pyytävät edelleen rukoilemaan varsinkin jutussa mainittujen henkilöiden puolesta. Margarita on kuvassa keskellä.

Radio M:n (Radio Muutos) on kyennyt edelleen jatkamaan toimintaansa sodan keskellä Ukrainassa.  Radio- ja nettiradiolähetykset toimivat täydellä teholla. Myös sosiaalinen media on käytössä varsinkin nuorten tavoittamiseksi. Uutena aluevaltauksena on tullut TikTokin käyttö nuorten kanssa keskusteltaessa.

Radioaseman sielunhoitopuhelin on jatkuvasti käytössä.

Monilla yhteyttä ottavilla ihmisillä on ilman sotaakin aivan tarpeeksi vaikeuksia ja ongelmia elämässä. Näissä tilanteissa sota kärjistää ongelmat usein sietämättömiksi.

Huolestunut isoäiti

Galina soitti huolissaan Aljonasta, 11-vuotiaasta tyttärentyttärestään, joka on teho-osastolla. Tytöllä oli ollut psyykkisiä ongelmia jo ennen sotaakin, mutta keskellä taisteluja Butšassa vietetyt kaksi viikkoa pahensivat tilannetta. Nyt Aljona ei pystynyt enää kävelemään, ravinto piti antaa tiputuksen kautta.

Galina ohjattiin saamaan itsekin psykologin apua.

Kun Aljonan puolesta rukoiltiin, isoäitikin suostui rukoilemaan pelastusrukouksen.

Sydämessään hän rauhoittui ja kirjoitti ylös suositukset, miten lukea Raamattua.

Juontajat antoivat Raamatun

Yksi radio-ohjelmien juontajista, Inna, kertoo, että hän tutustui Margaritaan, joka on kotoisin Tšernovtsyin kaupungista:

– Kutsuin Margaritan mukaani seurakunnan tilaisuuteen.

Hän oli hyvin avoin, rukoili yhdessä toisten kanssa ja tilaisuuden loputtua pyysi saada Raamatun.

Itse asiassa Margarita otti kaksi Raamattua, ilmeisesti toisen miehelleen. Seurakunnan tilaisuuksissa käyminen ja uskoviin nuoriin sisariin tutustuminen on saanut hänet jo hyvin lähelle henkilökohtaisen ratkaisun tekemistä Jumalan puoleen.

Avainmedia on tukenut Radio M:n työtä tammikuusta 2022 lähtien.

Tue kohdetta – lahjoita