Juhlavuosi työn merkeissä

Vuosi 2023 on lähetysjärjestöllemme merkittävä merkkipaalu.

Jaa blogikirjoitus

Kalenterivuosi 2023 on alkanut. Katsomme kiitollisena taaksepäin. Voimme todeta, että Jumala on ollut uskollinen.

Miljoonat ihmiset ovat saaneet kuulla evankeliumin median välityksellä ja kymmenet tuhannet ovat vastaanottaneet Jeesuksen Kristuksen Vapahtajakseen vuoden 2022 aikana. Olemme saaneet uskomattomia pelastusraportteja niin Aasiasta, Afrikasta, Euroopasta kuin Lähi-idästäkin.

Tästä kaikesta annamme kaiken kunnian Jumalalle ja olemme kiitollisia, että olemme saaneet olla palvelemassa häntä.

Sananlaskut antavat meille ohjeita.

Katso eteenpäin

Snl. 4:25–27 tekstiyhteys viittaa Jumalan sanan opetukseen, joka antaa viisautta. Meidän tulee siis katsoa suoraan sanan lupauksiin ja ohjeisiin sekä toimia niiden mukaan. Näemme myös Jumalan sanan ilmoittaman päämäärän edessämme: tehkää opetuslapsia kaikista kansakunnista ja saarnatkaa evankeliumia kaikille kansoille.

Vuosi 2023 on lähetysjärjestöllemme merkittävä merkkipaalu. Juhlimme Avainmedian Al Hayat -kanavan kaksikymmenvuotista uraauurtavaa medialähetystyötä muslimien parissa.

Pienten alkujen päivistä Al Hayatista on tullut arvostettu maailmanlaajuinen vaikuttaja, jonka välityksellä kymmenet miljoonat muslimit kuulevat evankeliumin joka vuosi ja kymmenet tuhannet raportoivat vastaanottaneensa pelastuksen. Kuusitoista vuotta toiminut konferenssi kokoaa vuosittain internetlähetystyön osaajia oppimaan maailman huippuosaajilta. MBB Global Prayer Day puolestaan on virtuaalinen maailmanlaajuinen rukoustapahtuma, joka on muodostunut liikkeeksi, jossa miljoonat rukoilevat ex-muslimien puolesta.

Vuonna 2023 Al Hayatin juhlatilaisuuksia järjestetään kymmenellä paikkakunnalla eri puolilla Suomea. Merkittäviä juhlatapahtumia on myös USAssa, Brasiliassa, Australiassa ja Israelissa. Ajat ja paikat julkaistaan pian. Tule mukaan!

Älä kompastu

Sananlaskut kehottavat meitä tasoittamaan polun, jotta voimme kulkea vakaasti. Vakaa vaellus on seurausta Jumalan sanan tuntemisesta ja sen noudattamisesta (Psalmi 119), rukouksesta, joka polkee maahan vihollisen ansat, ja yhteydestä toisten Jumalan lasten, työtovereiden ja kumppanien kanssa.

Olemme hengellisen sodan eturintamassa ja taistelu sieluista on kova. Siksi esirukoukset ovat välttämättömiä, jotta vihollisen kaivamat kuopat tulevat tasoitetuiksi ja työ voi edistyä. Myös yhteistoiminta on merkittävä apu Jumalan valtakunnan työssä. Kun horjahdan, vierelläkulkija ottaa kiinni ja tukee. Jos liukastun ja kaadun, on työtoveri, joka ojentaa käden ja nostaa ylös.

Tahdon kiittää sinua esirukoilija ja työmme tukija. Vain yhteisvoimin voimme mennä eteenpäin.

Kulje suoraan

Älä poikkea oikeaan äläkä vasempaan tehtävästä, jonka olet Herralta saanut. Avainmedian mandaatti on evankelioida ja opettaa median välityksellä sekä varustaa kumppaneitamme, jotta medialähetystyö moninkertaistuisi.

Tätä Jumalan osoittamaa laukkarataa saamme seurata ”laput silmillä” kuten ravihevonen, jonka silmillä olevat laput estävät näkemästä häiriötekijöistä sivuilla. Julistamme muslimeille kaikkialla maailmassa, juutalaisille Israelissa ja sodan keskellä eläville ukrainalaisille. Varustamme thaimaalaisia voittamaan buddhalaisia, syyrialaisia sotapakolaisseurakuntia Turkissa sekä aloitamme mittavan mediakoulutuksen Etiopiassa. Teemme tämän kaiken ”ettei yksikään hukkuisi”.

Kiitos yhteistyöstäsi, esirukouksistasi ja taloudellisesta tuestasi.

Jumalan siunaamaa Herran vuotta 2023!

Katsokoot silmäsi suoraan, olkoon katseesi luotu eteenpäin. Tasoita polku jaloillesi, olkoot kaikki sinun tiesi vakaat. Älä poikkea oikeaan, älä vasempaan, väistäköön jalkasi pahaa.

Snl. 4:25­­–27 (RK).

Lisää lukemista

Avainblogi

Paviaanin hyökkäys

Kaikki potilaat kuulivat, mitä Jeesus on tehnyt heidän puolestaan.