Autamme kärsiviä lähimmäisiämme kriisien keskellä

Turkin, Syyrian ja Ukrainan katastrofit ovat koskettaneet Avainmediaa hyvin läheltä ja syvästi.

Jaa blogikirjoitus

Maanjäristykset Turkissa ja Syyriassa ovat saaneet aikaan järkyttävää tuhoa. Olemme kauhulla seuranneet viime viikkojen aikana kuolonuhrien ja vammautuneiden lukumäärän kasvamista. Kuvat kokonaisista rauniokaupungeista ja surevista omaisista ovat täyttäneet median. Katastrofi on koskettanut miljoonia tavalla tai toisella.

Katastrofi on koskettanut Avainmediaa hyvin läheltä ja syvästi.

Teimme syksyllä 2021 päätöksen kaksinkertaistaa panostuksemme Turkin kansan hyväksi.

Turkki on Euroopan suurin lähetyskenttä, jossa asuu yli 80 miljoonaa muslimia. Jumala on siunannut: hänen avullaan panostuksemme on moninkertaistunut yli suunnitelmiemme.

Koimme johdatuksena toimia Turkin sotapakolaisten parissa, joita on maassa 4–6 miljoonaa. He ovat monesti ilman virallista statusta, köyhiä ja syrjittyjä. Joulu sotalapsille -keräyksemme, Avainmedian mediakoulutus seurakunnille ja muu tuki suunnattiin juuri heille. Sitten tulivat maanjäristykset. Juuri monet meidän yhteistyöseurakuntamme sijaitsevat kriisialueilla. Pakolaisseurakuntien ystävämme auttavat kärsiviä – ja kärsivät myös itse.

Keskitämme ja kanavoimme apumme nyt niille, jotka ovat ikään kuin väliinputoajia ja ovat usein jääneet virallisten avustusten ulkopuolelle.

Autamme kärsiviä lähimmäisiämme Kristuksen seurakunnan kautta. Turkki ja Syyria tarvitsevat apuamme ja koemme, että meidät on johdatettu juuri pakolaisten rinnalle tässä karmeassa kriisissä. Autamme kumppaneidemme kautta niin paljon kuin suinkin voimme.

Sota Ukrainassa jatkuu. Helmikuun 24. päivänä tuli kuluneeksi tasan vuosi Venäjän uuden hyökkäyssodan alkamisesta Ukrainassa. Vuosi on tuonut mukanaan suunnatonta inhimillistä kärsimystä.

Sodan keskellä on herätystä. Ukrainalaisten seurakuntien hengelliset tilaisuudet ovat täynnä kuulijoita.

Sanan nälkä on huutava, sillä ihmiset etsivät Jumalaa.

Ja avun tarve vain lisääntyy sodan pitkittyessä.

Ukrainan seurakunnat ovat pyytäneet Avainmediaa auttamaan hengellisessä työssään. Tuemme Radio M:n julistustyön ja sielunhoitopuhelimien toimintaa, joiden kautta ihmiset kuulevat Jeesuksesta ja vastaanottavat hänet. Avustamme myös sota-alueilla toimivien pastoreiden työtä – he julistavat evankeliumia ja hoitavat ihmisiä henkensä uhalla.

On etuoikeus seisoa heidän rinnallaan.

Sota, maanjäristykset ja muut katastrofit ovat repineet ihmisten sielut haavoille. Autetaan kärsiviä yhdessä!

”Kansa nousee kansaa vastaan ja valtakunta valtakuntaa vastaan, ja monin paikoin tulee nälänhätää ja maanjäristyksiä.”

”Tämä valtakunnan evankeliumi julistetaan koko maailmassa, todistukseksi kaikille kansoille, ja sitten tulee loppu.”

Matt. 24:7,14 (RK)

Lisää lukemista

Avainblogi

Paviaanin hyökkäys

Kaikki potilaat kuulivat, mitä Jeesus on tehnyt heidän puolestaan.