Konferenssissa mm. Al Hayatin 20-vuotisjuhlatilaisuus, jossa ex-muslimipuhujia kuten tri Yassir Eric ja pastori Mohamed.

Avainmedia Juhannuskonferenssissa 2023

Jaa somessa

Avainmedia on monessa mukana Juhannuskonferenssissa Keuruulla 22.-25. kesäkuuta. Perjantai-iltana klo 19 on suuri missiotilaisuus, jossa juhlitaan arabiankielisen Al Hayat -kanavan 20. juhlavuotta. Tule kuulemaan mm. entisen kiihkomuslimin ja salafistin, nykyisen pastori Mohamedin ihmeellinen todistus! Lauantaina lähetyskokouksen puhujana on sudanilaistaustainen radikaalimuslimista kristityksi kääntynyt teologian tohtori Yassir Eric.

PÄÄTELTASSA

Perjantai 19.00–20.30 Al Hayat -missiojuhla: Arabiankielinen Al Hayat -kanava 20 vuotta

Aaron Ibrahim, Yassir Eric, pastori Mohamed, muusikko Qais Haddad. Avainmedialta mukana myös Eero Antturi ja Reija Taupila. 

Lauantai 11.00–12.30

Lähetysjumalanpalvelus, puhe: Yassir Eric

KONFFA-AREENALLA

Perjantai 10.20–10.45 

Mediatyön maa- ja ilmavoimat tavoittavat tehokkaasti muslimeja. Aaron Ibrahim, Yassir Eric, pastori Mohamed, Qais Haddad ja Eero Antturi.

Perjantai 10.45–11.00 

Apua ja evankeliumia kriisien keskelle Ukrainaan, Turkkiin, Syyriaan ja Sudaniin. Eero Antturi, Heikki Jäntti ja Aaron Ibrahim.

Lauantai 10.25–10.45

Mediakoulutus moninkertaistamisen välineenä. Eero Antturi, Aaron Ibrahim, Markus Kujala ja Pirkko Kauhanen.

Lauantai klo 15.30

Paneelikeskustelu juutalaistyöstä: Mikä on Israelin tulevaisuus? Aaron Ibrahim/Avainmedia ja Harri Kröger/ Fida International.

MAAHANMUUTTAJATELTASSA

Lauantai klo 13.00–14.15 Yassir Eric, pastori Mohamed ja Qais Haddad.

MISSIOTELTASSA AVAINMEDIAN OSASTO

Paikan päällä avainmedialaisia. Tule tapaamaan!

to 14–22

pe–la 10–22

Suorat lähetykset

Avainmedian UskoTV vastaa Juhannuskonferenssin suorista lähetyksistä. Voit seurata konffaa osoitteessa https://www.uskotv.fi

Juhannuskonferenssin koko ohjelma: https://www.juhannuskonferenssi.fi

Tue kohdetta – lahjoita